Home Stiri mondene Alex Velea face lumină în scandalul momentului: „Ei și-au dorit să rămână în Golden Boy Society doar noi trei”

Alex Velea face lumină în scandalul momentului: „Ei și-au dorit să rămână în Golden Boy Society doar noi trei”

de Buinoschi Andreea

Scandalul dintre Alex Velea, Lino și Mario Fresh este unul intens, dar acum iubitul Antoniei s-a decis să spună exact așa cum s-au întâmplat lucrurile, fiind sătul de zvonurile care tot apăreau. Acesta a postat un videoclip pe contul său de YouTube și și-a exprimat părerea despre tot ceea ce s-a întâmplat.

„Un răspuns concret nu a dat nimeni, doar înțepături pe Instagram, de-aia fac acest clip acum. Nu vreau să dau în oameni cu care am crescut și pe care i-am considerat familia mea. Vreau să vă spun partea mea de adevăr și mai departe concluzia o s-o trageți voi. Povestea celor doi sună cam așa: în momentul în care ne-am hotărât să-i luăm în casa noastră, în care au locuit, în care au crescut vreme de patru ani, lumea se întreba oare ce e în capul nostru, pentru că, în industria asta, lumea renunță foarte ușor la tine.

Eu și Antonia n-am ținut cont de șansele aproape inexistente care li s-au dat. Am văzut în ei talent și ambiție. Le-am oferit exact ceea ce îmi doream pentru mine în copilărie, sprijinul cuiva care să mă ajute în această industrie.

Una din probleme e că ei și-au dorit să rămână în Golden Boy Society doar noi trei: eu, Lino și Mario. De la început, și Lino, și Mario au știut dorința mea de a-i ajuta și pe alții să-și îndeplinească visul. Însă Lino și Mario, când au dat de faimă și atenție, au uitat de aceste lucruri. Prin acțiunile lor au dat dovadă că nu mai vor să facă parte din Golden Boys Society. Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut. Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o.


Ei au niște obligații contractuale față de mine, dar de azi înainte sunt liberi de contract. Băieți, să fiți fericiți, nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Sunt puțin dezamăgit, dar asta e viața”, a spus Alex Velea…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies