Home Stiri mondene Alex Velea și Mario Fresh, reacții după ce au fost eliminați din „Asia Express”: „Nu știu cât de mult mai puteam să…”

Alex Velea și Mario Fresh, reacții după ce au fost eliminați din „Asia Express”: „Nu știu cât de mult mai puteam să…”

de negriuelena

Alex Velea și Mario Fresh au părăsit competiția Asia Express după ce au ieșit pe ultimul loc în cursa pentru ultima șansă, iar ancora a fost roșie, simbolizând eliminarea.

Cei doi artiști nu au fost extrem de dezamăgiți de faptul că au fost eliminați, pentru că lui Alex Velea îi era extrem de dor de familie,

iar Mario Fresh nu se simțea prea bine din cauza problemelor de sănătate, motiv pentru care nu știa cât de mult ar mai fi putut rezista în cadrul reality show-ului.

„Nu au fost cele mai bune zile pentru noi. Nu vrem să ne victimizăm, dar sănătatea este primordială. Asta este, nu are nimic. Câștigăm data viitoare.

Vom rămâne cu amintiri drăguțe, altele mai puțin drăguțe. Noi ne-am gândit și înainte, pe jumătate ne pare rău, pe jumătate ne pare bine.

Dorul față de familie, de iubite, de copii reprezintă bucuria. Faptul că nu mai suntem alături de colegii noștri, o parte din ei, ne creează o ușoară tristețe.

Indiferent dacă era verde, indiferent dacă e roșie (n.r.: ancora) e la fel, aceeași situație.

Nu știu cât de mult mai puteam să concurăm, mai ales că, repet, s-a schimbat puțin situația.

Ne-am dorit să fim cei mai buni, ne-am dorit să fim competitivi, să distrăm lumea, să facem un show, sperăm că nu ne-am dezamăgit fanii.

A fost o experiență mișto. Ne-am dat silința să fim cei mai buni însă multe misiuni ne-au depășit, mai ales aceasta cu autostopul.

Am avut ghinion, nu am excelat la treaba asta, dar la asta nu ai cum să excelezi.

Mi-a fost dor de casă încă din prima zi, mi-a lipsit iubita mea, viitoarea mea soție. Antonia, te iubesc!

Abia aștept să ajung acasă la băiețeii noștri, trebuie să mergem și la Maya. M-a chinuit rău dorul de nevastă și de copii”, a declarat Alex Velea.

„A fost o experiență care de multe ori ne-a depășit. Dar am fost amândoi aici, ne-am ridicat unul pe celălalt”, a spus Mario Fresh.

Alex Velea și Mario Fresh au fost prezenți și în platoul emisiunii Xtra Night Show, unde au precizat că au ajuns chiar și la spital din cauza problemelor de sănătate ale lui Mario Fresh, care acuza dureri la un picior…

Acestuia i s-a făcut un RMN și i s-a spus că are discopatie lombară.

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies