Home Stiri mondene Alex Velea vorbește despre viața grea pe care a avut-o Zanni

Alex Velea vorbește despre viața grea pe care a avut-o Zanni

de Buinoschi Andreea

Finalul sezonului Survivor este aproape și Zanni se luptă pentru a câștiga. Alex Velea a oferit, recent, câteva declarații și a vorbit despre viața prietenului său, dar și despre ce ar face cu marele premiu.

„Sincer, eu nu știu dacă aș fi în stare să fac față stresului de acolo. Eu sufăr de dorul nevestei, al familiei. De asta Zanni a fost un candidat perfect, noi suntem familia lui, nu are mamă, nu are tată, nu are un acoperiș deasupra capului. El și-a scutit banii de chirie când a plecat. (…) Îl iubesc pe copilul ăsta, îl știu de vreo doi ani, știu cât de greu a trăit și prin câte a trecut, lucruri pe care copiii nu ar trebui să le trăiască sau să le vadă.

Au fost sărbători pe care nu le-a trecut, zile de naștere pe care nu le-a sărbătorit, dar nu vreau să îl fac o victimă. Țin la el, pentru că e un om talentat, e un om integru. El mi-a dat mesaj și mi-a spus „Dă-mi putere ca să dau putere” și, când l-am văzut cu tatuajele alea pe față, am crezut că este un prăjit, dar este un copil foarte cuminte.

Abia aștept să vină acasă, să îl luăm în brațe. Orice s-ar întâmpla, el este câștigător pentru noi. Dar el merită cu adevărat să fie Survivor. A luat puncte, a făcut gesturi nobile, a empatizat cu colegii atunci când a trebuit. (…) Cred că ar fi marea dezamăgire a României dacă Zanni nu va câștiga. A făcut tot ce era de făcut, a arătat tot ce era de arătat.

Eu nu cred că aș fi rezistat. Dacă părinții lui îl văd, cred că le pare rău că l-au lăsat în urmă, văzând un astfel de copil. Sper să fim familia pe care și-a dorit-o, să îl influențăm pozitiv. (…) Cred că, în primele săptămâni, va sta la noi acasă, să își intre în normalitate.

Eu cred că vectorul care îl conduce și dorința de a câștiga este aceea de a avea o casă, pentru că a trăit fără un acoperiș deasupra capului si cu banii strânși acolo ar putea să își ia o casă. Nu vreau să îl victimizez, dar e purul adevăr”, a spus Alex Velea, conform viva.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies