Home Stiri mondene Alexandra Dinu, amanta lui Ziv Tetelman?

Alexandra Dinu, amanta lui Ziv Tetelman?

de Clara

Alexandra Dinu a fost surprinsă de către paparazzi, de curând, în compania lui Ziv Tetelman, un afacerist israelian. Multe persoane au spus că membra juriului de la Românii au talent ar fi intervenit în relația celor doi, dar adevărul se pare că este altul.

Potrivit celor de la fanatik.ro, Ziv Tetelman și Raluca Sandu nu mai sunt împreună de ceva timp, iar relația dintre acesta și Alexandra a început după ce amândoi s-au despărțit de partenerii lor.

„Raluca și Ziv nu mai sunt împreună de mult timp, de când el a intrat în vizorul DIICOT. Apropiații știu asta, au fugit chiar și în Israel în momentul în care el a început să aibă probleme cu legea. În prezent, nu mai formează un cuplu, dar se ocupă amândoi de creșterea copiilor (n.r. – Raluca Sandu și Ziv Tetelman au, în total, patru copii: un băiețel făcut împreună și alți trei copii din relații anterioare)”, au spus persoane apropiate acestora pentru sursa menționată anterior.

În anul 2020, Ziv Tetelman a fost dat în judecată după ce socrul său, Mircea Sandu, a fost acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, de spălare de bani și de delapidare.

„În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2009-2010, cei trei inculpați au constituit un grup infracţional organizat care a avut ca scop însuşirea din patrimoniul unei instituții cu profil sportiv a sumei de 3.895.590,34 de lei, provenită din încheierea unui contract de execuţie lucrări, având ca obiect construcţia unui centru de fotbal pe raza localităţii Buftea, judeţul Ilfov.

În vederea atingerii scopului infracţional, a fost creat un circuit fictiv, prin intermediul căruia au fost încheiate, succesiv, contracte de antrepiză şi subantrepiză între mai multe societăţi comerciale controlate de către membrii grupului infracţional, prin intermediul cărora au fost transferate sumele de bani provenite din contractele încheiate cu instituția cu profil sportiv”, s-a arătat în documentul transmis de DIICOT la acea vreme, relatează fanatik.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies