Home Stiri mondene Alexandra Stan a apărut cu sânge pe față pe internet

Alexandra Stan a apărut cu sânge pe față pe internet

de Clara

Deși Alexandra Stan se bucură de un succes enorm în străinătate, aceasta nu i-a uitat pe fanii din țara natală. Artista îi ține mereu la curent cu ceea ce face și, de curând, le-a vorbit despre tratamentul facial pe care l-a făcut, dar care i-a lăsat niște urme de sânge pe față.

„Am fost înțepată în câteva zone cu un ac foarte, foarte mic și mi-a fost injectată această soluție cu acid hialuronic. Stimulează și colagenul și sunt curioasă cum o să arăt peste o săptămână, cam așa”, le-a spus artista fanilor. Așadar, admiratorii săi nu au de ce să se îngrijoreze, căci nu este nimic grav.

Din păcate, Alexandra Stan a trecut, în urmă cu mai mulți ani, printr-un incident extrem de sângeros. Aceasta a fost bătută cu bestialitate de fostul său iubit, iar declarațiile au fost terifiante.

„Am încercat să mă lupt cu el, dar m-a lăsat lată. Apoi m-a smucit şi m-a urcat în maşină să mă ducă acasă la ai mei. În faţa unui club din Constanța a oprit maşina, m-a scos afară şi a început să dea iar în mine. Mi-a dat picioare în spate, în rinichi. Am reuşit să fug plină de sânge şi un individ de altă naționalitate a încercat să mă ajute. El a venit iar după mine şi am avut noroc că s-a oprit un echipaj de poliție”, le-a spus aceasta celor de la România TV.

„Nu m-a bătut niciodată. Până acum un an lucrurile au mers perfect. De un an nu i-a mai păsat de proiectul nostru. Avea probleme personale. Când a auzit la studio că aduc vorba de bani, a început să dea în mine şi să mă înjure. Eu nu ştiu câţi bani am de luat, pe cât cânt. Nu am mai primit bani de vreo şase, şapte luni. Am depus deja plângere împotriva lui Marcel Prodan. Îmi doresc să se facă dreptate. Vreau să ştie fanii mei că sunt bine şi am nevoie de o perioadă să-mi revin”, a continuat Alexandra…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies