Home Stiri mondene Alexandra Stan a arătat imagini de la nuntă

Alexandra Stan a arătat imagini de la nuntă

de Buinoschi Andreea

După ce s-a măritat în secret, Alexandra Stan a făcut publice fotografii de la fericitul eveniment. Aceasta le-a arătat fanilor câteva dintre momentele unice de care a avut parte la nuntă și, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, a vorbit despre cum s-a cunoscut cu soțul ei.

„Nu mă aşteptam să iau decizia asta, a venit cu o bucurie mare. Acum înţeleg de ce e o diferenţă între relaţie şi căsnicie. Se sudează şi, la prima ceartă, nu mai zici «Gata, mă duc la Vama Veche». Era consilier, mult spus terapeut, l-am cunoscut în altă conjunctură. Prin nişte prieteni comuni. M-am dus acasă într-o joi şi am întrebat-o pe mama ce face sâmbătă. M-a întrebat de ce, i-am zis că mă mărit”, a spus aceasta în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

„Mulțumesc mult! Să fie într-un ceas bun! Ha, ha! N-am vrut să vă șochez, ci să vă surprind plăcut (n.r. – zâmbește). Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții, mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită (n.r. – zâmbește).

Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici, de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim.

Ne-am dorit tare mult un eveniment intim, o petrecere în familie, pe malul mării, ceva inedit. Fiind și timpul destul de scurt, multe detalii de pus la punct, ne-am decis să lucrăm cu un wedding planner. Am avut parte de confidențialitate, care a fost un must pentru noi, de entuziasm, de profesionalism. Pe scurt, am fost pe aceeași lungime de undă și a ieșit minunat!”, a spus vedeta Kanal D pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies