Home Stiri mondene Alexandra Stan a spus care a fost motivul divorțului de Emanuel

Alexandra Stan a spus care a fost motivul divorțului de Emanuel

de Clara

La nici șase luni de la nuntă, Alexandra Stan și Emanuel au divorțat. Deși artista a confirmat despărțirea la ceva timp de când zvonurile începuseră să apară, acum, aceasta a vorbit deschis despre cele întâmplate.

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa, blocată. Venisem și de la… și nu știam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc, doar că eu am confundat ajutorul ăsta.

Cumva, am încercat amândoi. A fost o perioadă în care știam amândoi că nu e ok, intrasem amândoi într-un punct în care ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla. Și știam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinții, până când am ajuns, cumva, la concluzia asta împreună. Adică să nu crezi că a fost unul care a zis «Gata», iar celălalt s-a rugat. A fost o decizie comună”, a spus aceasta în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir.

„Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții, mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită…

Acolo am primit un sfat de la un om care se afla în studioul de înregistrări, unul care m-a inspirat. Mi-a spus că, dacă doresc să fiu artistă și îmi doresc să inspir oameni, atunci să nu încerc să fiu o cântăreață hot, ci să fiu «mama» celor pierduți”, spusese artista pentru viva.ro, la scurt timp după nuntă.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies