Home Stiri mondene Alexandra Stan, despre experiența „Survivor”: „Începusem să mă umflu destul de tare”

Alexandra Stan, despre experiența „Survivor”: „Începusem să mă umflu destul de tare”

de Clara

Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor în urmă cu doar câteva săptămâni. Acum, aceasta a oferit un interviu pentru cei de la click.ro și a vorbit despre experiențele trăite acolo, dar și despre cum Republica Dominicană a ajutat-o să își depășească fricile.

„Am avut probleme de sănătate, eu am un singur rinichi și, la un moment dat, începusem să mă umflu destul de tare, rețineam apa, am avut probleme și cu stomacul și am fost de două ori la spital. Am avut și un dereglaj hormonal însă problemele s-au rezolvat”, a spus artista, potrivit playtech.ro.

„Fiecare încearcă să își păstreze locul cât mai mult și încearcă să se impună. Unii dintre cei din echipa mea au fost și sunt falși, încearcă în fața camerei să pară altceva decât ceea ce sunt. Eu am fost sinceră de la început, am spus în față ce aveam de spus și susțin și acum. Am fost eu însămi și nu mă consider o victimă, dar cred că am fost nedreptățită în anumite momente. Dar, până la urmă, este «Survivor», nu trebuia să aibă nimeni răbdare cu mine să mă adaptez condițiilor. Le-am recunoscut colegilor mei că sunt slabă pe trasee. Am fost asumată și le-am spus că, dacă ei consideră că trebuie să plec, o să plec.

Survivor România a fost pentru mine o experiență complexă, din toate punctele de vedere. M-a ajutat să îmi depășesc foarte multe frici: frica de înălțime, de apă, de întuneric. Eu, înainte de a pleca în Republica Dominicană, am crezut că îmi va fi teamă să stau în junglă, în natură, alături de animale, insecte, dar, de fapt, nu mi-a fost deloc frică să dorm în tabără, chiar m-am relaxat foarte tare și mi-a plăcut foarte mult. De fapt, fricile mele puteau fi rezolvate oriunde”, a mărturisit aceasta, conform click.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies