Home Stiri mondene Alexandra Stan povestește cum a fost cucerită de Emanuel

Alexandra Stan povestește cum a fost cucerită de Emanuel

de Buinoschi Andreea

De curând, Alexandra Stan a acordat un interviu pentru cei de la viva.ro și a spus cum s-a cunoscut cu actualul ei soț, Emanuel, dar și despre cum este el ca persoană și cum a reușit să o cucerească.

„În primul rând, cu sinceritatea lui și cu căldura pe care am simțit-o încă de la prima vedere și de la prima întâlnire. I-am simțit bunătatea, chiar și atunci când era consilierul meu și mă ajuta să iau anumite decizii. Mai mult, după ce am terminat perioada aceasta de consiliere și am început să vorbim noi, ca doi pretendenți, am descoperit un tip foarte elegant, respectuos, galant. Chiar se vedea că se poartă frumos cu femeile, în general, și are genul acesta de respect față de femei, nu e deloc bădăran, ba, din contră, mi s-a părut că e foarte credincios și, pentru mine, aspectul acesta a contat întotdeauna mult, în toate relațiile mele, nu numai în cele de cuplu, dar și în relațiile de prietenie. E important să împărtășești aceleași credințe.

Mai mult, el este foarte serios și muncitor și bineînțeles că m-a cucerit și prin complimentele pe care mi le făcea. A văzut în mine lucruri pe care poate nici eu nu le văd uneori și cred că cel mai important este ca persoana de lângă tine să-ți vadă potențialul, nu numai defectele.

Normal că știa lucruri despre mine. Mă cunoștea, mă știa puțin și din presă, ca să zic așa. Dar știa lucrurile prin prisma altora, nu le știa direct de la mine, nu-mi auzise povestea din gura mea.

Da, i-am povestit, normal. Oricum, nu cred că sunt foarte multe lucruri pe care eu le pot povesti și oamenii să nu le știe deja, pentru că sunt o persoană destul de sinceră, directă, deschisă. Oamenii știu cam tot ceea ce este de știut despre mine, dar, bineînțeles, am ieșit și noi, am stat ore întregi de vorbă, ca să ne cunoaștem, la fel cum fac toți îndrăgostiții la început de drum”, a spus Alexandra Stan pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies