Home Stiri mondene Alexandra Stan se confruntă cu probleme financiare

Alexandra Stan se confruntă cu probleme financiare

de Buinoschi Andreea

Alexandra Stan se pare că întâmpină câteva probleme financiare. Firma sa, „Alexandra Stan Records SRL”, a făcut anul trecut, în 2020, datorii care depășesc suma de 200.000 de lei.

Potrivit celor de la replicaonline.ro, Alexandra Stan nu câștigă din muzică atât de bine pe cât s-ar fi crezut, deoarece anul 2018 este singurul care i-a adus câștiguri, mai exact, suma de 120.596 lei. Anul 2020 nu a fost deloc blând cu aceasta, deoarece a strâns datorii de 249.461 lei.

Cu toate acestea, pe planul sentimental, lucrurile merg foarte bine pentru artistă. Aceasta s-a căsătorit cu Emanuel, bărbatul care o face fericită de câteva luni.

„Mulțumesc mult! Să fie într-un ceas bun! Ha, ha! N-am vrut să vă șochez, ci să vă surprind plăcut (n.r. – zâmbește). Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții, mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită (n.r. – zâmbește).

Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici, de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim…

Ne-am dorit tare mult un eveniment intim, o petrecere în familie, pe malul mării, ceva inedit. Fiind și timpul destul de scurt, multe detalii de pus la punct, ne-am decis să lucrăm cu un wedding planner. Am avut parte de confidențialitate, care a fost un must pentru noi, de entuziasm, de profesionalism. Pe scurt, am fost pe aceeași lungime de undă și a ieșit minunat!”, a spus artista pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies