Home Stiri mondene Alexandra Ungureanu se numără printre participanții de la „Asia Express”

Alexandra Ungureanu se numără printre participanții de la „Asia Express”

de Buinoschi Andreea

Alexandra Ungureanu va fi una dintre persoanele care vor avea parte de aventura Asia Express. Aceasta a semnat cu postul Antena 1 și se pare că va lupta pentru marele premiu, sperând să câștige, așa cum s-a întâmplat și la emisiunea Bravo, ai stil!.

Conform celor de la fanatik.ro, Alexandra Ungureanu va face echipă cu mama ei și vor lupta împreună pentru a pleca acasă cu marele trofeu. Mai mult decât atât, filmările se pare că vor începe chiar luna aceasta, după ce au fost anulate anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus.

În urmă cu ceva timp, artista a oferit un interviu și a vorbit despre copilăria sa, dar și despre ce înseamnă să fii femeie. „Cred că o femeie modernă face cum simte inima ei, indiferent de ce crede toată lumea din jurul ei că ar trebui să facă. O femeie modernă este o femeie bine și corect informată, care nu ia tot ce i se spune de-a gata.

Cred că m-a ajutat faptul că am un talent și am visat de foarte mică să fac ceea ce fac și am luptat pentru visul meu. Am ales întotdeauna drumurile cu care am rezonat și am încercat să fac lucruri cu care să pot pune liniștită capul pe pernă.

Este adevărat că, în spatele unor femei de succes din acest domeniu, stau, de multe ori, bărbați puternici și influenți, lucru care ajută, trebuie să recunoaștem deschis. Și asta nu le face pe acele femei mai puțin talentate. Nu a fost și cazul meu și, poate, din perspectiva asta, mi-a fost mai greu. Dar nu regret.

Când eram mică, cea mai mare bucurie a mea la început de primăvară era să ajung la țară și să văd grădina bunicii plină de flori, ghiocei, zambile, narcise. Mă retrăgeam acolo și stăteam cu orele, admirându-le și mirosindu-le și mă umpleam de starea de bine și de entuziasmul unui nou început. Din păcate, bunica nu mai este de ceva vreme și nici grădina nu mai este la fel. Nici nu mai am timp să ajung la ea, dar această imagine revine de fiecare dată în perioada aceasta a anului și nu se va șterge niciodată”, a spus aceasta pentru cei de la unica.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies