Home Stiri mondene Alexia Eram și Mario Fresh se pregătesc de nuntă

Alexia Eram și Mario Fresh se pregătesc de nuntă

de Buinoschi Andreea

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de peste patru ani și, în curând, cei doi vor deveni soț și soție. Invitați într-o emisiune TV, îndrăgostiții au vorbit despre marele eveniment pe care îl așteaptă cu sufletul la gură.

„Mă, știi ce vreau să zic?! Mă bucur mult de tot că, iată, astăzi, Alexia a venit îmbrăcată în rochia pe care a purtat-o și în weekend, când v-ați căsătorit. Casă de piatră! Să fiți fericiți!”, a spus Cătălin Măruță. Mario Fresh, pus pe glume și el, a răspuns: „Mulțumesc, o să apărem iar la ziar!”. Nici Alexia nu a păstrat tăcerea și a recunoscut că, în viitor, acest lucru se va întâmpla. „Cred că atunci când chiar o să ne căsătorim nu o să ne mai creadă lumea, la cât de mult s-a zvonit asta”.

Când Mario a fost întrebat despre inelul pe care fiecare fată îl așteaptă, acesta a spus că va fi un moment foarte frumos pe care Alexia, iubita sa, nu îl va uita niciodată: „Se va întâmpla, stați liniștiți. I-am zis că vreau să fie ceva foarte special”. „Mi-a zis că s-a gândit cum, că vrea să fie ceva wow, să mă dea pe spate”, a completat fiica Andreei Esca.

„În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la «lansare» și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. M-ai sunat și m-ai anunțat că Mario este acolo, așa că am venit imediat. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu. Eu, fără să mă gândesc, nu i-am dat numărul meu, doar l-am luat pe al lui, ceea ce a însemnat apoi că eu trebuia să îi dau prima mesaj. După ce am vorbit o vreme prin mesaje, am ieșit la întâlniri și așa ne-am îndrăgostit”, a spus Alexia Eram, pentru unica.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies