Home Stiri mondene Alin Oprea a avut nevoie de o intervenție de urgență. Acesta a trebuit să scoată din buzunar 5.000 de euro

Alin Oprea a avut nevoie de o intervenție de urgență. Acesta a trebuit să scoată din buzunar 5.000 de euro

de Buinoschi Andreea

Se pare că lui Alin Oprea îi prinde foarte bine divorțul de Larisa. Acesta a mărturisit, de curând, că a avut curajul să apeleze la o procedură de care se temea până acum și nu regretă deloc decizia. Se pare că solistul trupei Talisman nu mai era mulțumit de podoaba capilară și a decis să își facă implant de păr.

Procedura nu a fost una deloc ieftină și a trebuit să renunțe la 5.000 de euro. Conform spuselor sale de vină a fost neglijența de care a dat dovadă până acum, deoarece nu a avut grijă de părul său, atunci când era mai mare. Din fericire, Alin Oprea a găsit o soluție, în ciuda faptului că a trebuit să aștepte destul de mult, pentru a se convinge că procedura este una sigură și că va avea efectul pe care și-l dorește.

„Motivul pentru care am hotărât, în sfârșit, să apelez la implantul de păr, a fost acela că întotdeauna am iubit să am păr. Și știți foarte bine că timp de 30 de ani am purtat niște plete superbe la început și mai puțin superbe spre final, pentru că și datorită faptului că am avut părul lung și poate nu am avut întotdeauna grijă așa cum ar fi trebuit de el, s-a rărit, s-a slăbit și nu mai arăta exact cum trebuia.

Am avut în gând de mult să fac lucrul asta, dar niciodată nu am avut încredere în tehnologia cu care se făceau implanturile până acum însă această metodă pe care doctorul o folosește, în care se extrage fir cu fir și se implantează fir cu fir, mi se pare una foarte serioasă și e prima metodă în care am încredere 100%!”, a declarat artistul, pe rețelele sociale…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies