Home Stiri mondene Alin Oprea a făcut un gest neașteptat. Are legătură cu divorțul de Larisa

Alin Oprea a făcut un gest neașteptat. Are legătură cu divorțul de Larisa

de Buinoschi Andreea

În urmă cu aproximativ două luni, Alin Oprea decidea să meargă la televizor și să își spună și el varianta de adevăr. După câteva zile în care a spus ce are pe suflet, a dispărut din lumina reflectoarelor, dar cel mai recent gest al său a reușit să stârnească o mulțime de semne de întrebare.

Potrivit spuselor acestuia, Alin și Larisa au decis să divorțeze în urmă cu un an, dar au amânat momentul până când fata lor a împlinit vârsta de 18 ani. Mai mult decât atât, încă din 2019, cei doi erau deja separați și fiecare dintre ei avea pe altcineva.

Cu toate acestea, solistul trupei Talisman a dat de înțeles că s-ar fi separat în anul 2017, când Larisa a decis să plece cu fiica sa în Anglia. Mai mult decât atât, se pare că bărbatul chiar i-a spus Larisei că o iubește, dar ea i-a cerut să o lase în pace.

Surse apropiate lui Alin le-au spus celor de la playtech.ro că artistul este extrem de supărat pe Larisa și vrea să rupă orice legătură cu ea.

„Alin simte că a trăit degeaba 25 de ani, el a fost ca o marionetă în mâinile Larisei. Ea l-a dominat mereu, iar el, pur și simplu, nu a știut să își impună voința în fața ei, parcă era vrăjit. Acum se simte un om liber, simte că are propria personalitate. Nici măcar nu a mai pus gura pe băutură, atât de mult l-a schimbat iubita lui…

A devenit pașnic, credincios. Alin nu vrea să îi lase numele Larisei pentru că este extrem de supărat pe ea, pur și simplu, nu vrea să o mai vadă. Ea i-a întors pe cei doi copii împotriva lui, dar și pentru că a încercat să facă o mulțime de răutăți, inclusiv să ia legătura cu fostul soț al amantei lui Alin”, au mărturisit persoane apropiate pentru sursa menționată mai sus.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies