Home Stiri mondene Alin Oprea o pune la punct pe fosta lui soție: „A făcut tot posibilul să mă «extermine»”

Alin Oprea o pune la punct pe fosta lui soție: „A făcut tot posibilul să mă «extermine»”

de Clara

Scandalul dintre Larisa Uță și Alin Oprea pare să reînceapă, după ce artistul a lăudat-o public pe actuala sa iubită. O admiratoare a lui Alin Oprea a fost de acord cu artistul și, drept urmare, a fost certată de către Larisa.

„Am citit atent informațiile din articol și recunosc acuratețea și veridicitatea lor. Legat de domnișoara Uță, prefer să mă abțin de la comentarii, pentru că, pe mine, nu mă onorează niciun fel de asociere de nume sau de imagine cu aceasta.

Păcat că, după două decenii de căsnicie, nu a reușit să aibă maturitatea și echilibrul necesare să accepte o despărțire civilizată, pe cale amiabilă, astfel încât nimeni să nu fie nedreptățit material sau ca imagine și nimeni să nu fie afectat din punct de vedere emoțional.

E trist că, după ce a făcut tot posibilul să mă «extermine», efectiv, din toate punctele de vedere – fizic, psihic, mediatic, relațional și profesional, după ce a depus toate eforturile de a-mi distruge frumoasa relație cu Medana și după ce a otrăvit sufletul copiilor, a ajuns, acum, atât de jos, încât să se apuce să sune, să-i certe sau să se victimizeze, pe prietenii mei virtuali (de pe Facebook), pentru a mă denigra.

Oricât i-ar fi de greu, domnișoara Uță trebuie să accepte faptul că m-a pierdut definitiv și irevocabil și că cel mai bine ar fi să se focalizeze pe noua sa viață.

Cu sinceritate vă spun că singurul sentiment pe care îl mai simt față de ea este cel de milă, și asta datorită Medanei, care m-a învățat că iertarea și compasiunea reprezintă, de fapt, eliberarea mea”, a spus acesta pentru playtech.ro.

„Am fost sunată de doamna Larisa Uță. Stătea tolănită în pat și îi turuia gura. M-a sunat ca să-mi ceară socoteală de ce îl susțin pe Alin, că sunt femeie și ar trebui să o susțin pe ea. Sunt femeie, este adevărat, doar că nu sunt ipocrită s-o susțin pe ea…

Sunt un om corect și evident că țin cu dreptatea. Susțin pe cine vreau eu și am acest drept. Și, da, Alin, de când s-a despărțit de ea și are o relație cu Medana, a renăscut precum pasărea Phoenix. Probabil că pe doamna o roade invidia. Văzând cât de bine îi e cu Medana, se oftică”, a declarat pentru aceeași sursă femeia care a fost trasă la răspundere de Larisa.

Sursa

sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies