Home Stiri mondene Alin Oprea și Medana au ajuns în fața ofițerului de stare civilă

Alin Oprea și Medana au ajuns în fața ofițerului de stare civilă

de Clara

După o relaţie de doi ani, marţi seara, Alin Oprea şi iubita sa, Medana, s-au logodit. Cei doi au dat vestea cea mare prin intermediul unei postări pe reţelele sociale.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Alin şi Medana au aniversat doi ani de relaţie şi, puţin mai târziu, a venit şi cererea în căsătorie.

„Tocmai s-au împlinit doi ani de la momentul care urma să-mi schimbe total viața, de la momentul în care am început să înțeleg ce înseamnă cu adevărat iubirea, respectul și demnitatea. Da, s-au împlinit doi ani de la prima întâlnire, aparent întâmplătoare, cu iubita mea, Medana, un moment magic în care am simțit amândoi acea chemare pe care o așteptam de o viață. Am surprins-o cu 1.500 de trandafiri”, a spus solistul trupei Talisman, în urmă cu două luni, când aniversa doi ani de relaţie.

La scurt timp după ce s-a aflat că va divorţa, Alin Oprea a stat de vorbă cu cei de la cancan.ro despre prelungirea divorțului dintre el şi Larisa.

„Tocmai am primit citația pentru procesul de divorț intentat soției mele în luna septembrie 2020. Din păcate, data este 15 februarie 2021, un termen destul de îndepărtat. Lucrurile se mișcă foarte greoi și în justiție, cel mai probabil, din cauza pandemiei. Un lucru bun totuși este că acest proces se va judeca chiar și în «lipsă», având în vedere că «fosta» locuiește la Londra și deplasările în această perioadă sunt foarte dificile sau necesită carantinare atât la venire, cât și la plecare. Mai puțin contează durata, important este ca tot ceea ce este de rezolvat, să se rezolve corect și cu bună credință pentru ambele părți.

Viața merge numai înainte și nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi. Trecutul e o amintire, viitorul, imaginație, iar eu prefer să trăiesc în prezent”, declarase Alin Oprea pentru cei de la cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies