Home Stiri mondene Alina Ceușan a născut. Aceasta a devenit mamă pentru prima oară

Alina Ceușan a născut. Aceasta a devenit mamă pentru prima oară

de Buinoschi Andreea

Astăzi este cea mai importantă zi pentru Alina Ceușan. Aceasta a născut un băiețel sănătos, după un travaliu de 12 ore. Vizibil emoționată, dar și obosită, proaspăta mămică a încărcat pe contul său de Instagram două poze cu micuțul, alături de o scurtă descriere a experienței.

Alina i-a ținut pe fanii săi la curent o zi întreagă. Mereu le oferea detalii despre cum se simte, dar și despre ce făcea bebe și le-a povestit și despre problemele pe care le-a întâmpinat. Din cauza unor complicații, aceasta a trebuit să nască prin cezariană, renunțând la nașterea naturală, varianta pentru care optase încă de la început.

„12 ore de travaliu, o oră de împins, o cezariană și mai târziu… Vi-l prezint pe bebe Rock Tisha. 15.09.2020, 4:44. Primele mele cuvinte au fost: «Deci tu ai fost în burtica mea, în tot acest timp!»”, a scris fosta participantă de la Asia Express pe Instagram.

Alina și Raul au devenit părinți pentru prima oară. Influencerul a decis să dezvăluie sexul bebelușului într-un mod mai deosebit.

„Raul, avem un copil, this is real (n. red. – râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băiețel.”

Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el. Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi și cei apropiați nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziție de la „te așteptăm’ la „ești aici’.

În fiecare moment, o să creștem un bărbat așa cum trebuie, puternic pentru cei din jurul lui, dar sensibil la ce-i aruncă viața-n cale, hotărât să ajungă unde își propune, dar înțelegător cu oamenii, practic în viziune, dar visător când vede o pasăre pe cer, în zilele de vacanță. Așa îl văd.”, a spus proaspăta mămică, pentru Elle.ro, în urmă cu ceva timp.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies