Home Stiri mondene Alina Ceușan, chemată de urgență la tribunal. Are de rezolvat mai multe probleme din trecut

Alina Ceușan, chemată de urgență la tribunal. Are de rezolvat mai multe probleme din trecut

de Buinoschi Andreea

Alina Ceușan a fost chemată la tribunal în cazul unui dosar ce a fost deschis în urmă cu șapte ani. Aceasta se judecă cu un bărbat pentru a i se restitui un domeniu aflat pe numele său. Încă din anul 2013, Alina Ceușan a tot încercat să recapete, de la un bărbat din Târgu Mureș, un domeniu online ce îi poartă numele.

„Admite acţiunea civilă privind cererea formulată de reclamanta Alina Adriana Ceuşan în contradictoriu cu pârâţii SC. Human Hair SRL. Târgu Mureş şi Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică ICI Bucureşti. Obligă pe pârâta SC. Human Hair SRL să înceteze folosinţa numelui de domeniu www.alinaceusan.ro. Obligă pe pârâta Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică să transfere către reclamantă domeniul înregistrat sub numele www.alinaceusan.ro”, a fost decizia magistraților, conform celor de la WOWBiz.ro.

În urmă cu patru ani, în fața instanței a fost înaintată o amânare a aplicării hotărârii judecătorești însă, în anul 2019, Alina a depus o cerere nouă. „Admite contestaţia privind tergiversarea procesului formulată de petenta C. A. A. în cadrul dosarului nr. 9144/320/2013 al Judecătoriei Târgu Mureş, având ca obiect obligaţia de a face. Dispune motivarea de îndată a sentinţei civile nr. 414 din 29.01.2016 pronunţată in dosar nr. 9144/320/2013 al Judecătoriei Târgu Mureş. Fără cale de atac”, a fost decizia judecătorilor.

În cadrul unui interviu acordat pentru campuscluj.ro, Alina a vorbit despre începutul carierei sale: „Mă bucur că a devenit un brand, deși nu îl văd neapărat așa, deoarece nu promovez un produs. Dar cred că aș putea corela întrebarea ta foarte ușor cu seara în care trebuia să mă decid pentru un nume. Și aveam o listă cu tot felul de cuvinte care mi-ar fi plăcut mie sau erau legate de viața mea și de ceea ce-mi place, pentru a decide care va ajunge titlu de blog. Și dat fiind faptul că examenul era atât de aproape, adică mâine, cum ar veni, am făcut o postare și am zis să-l las așa, Blog Alina Ceușan, știu că e sec, asta este, și am să văd eu, poate îi schimb numele pe parcurs. Și nu l-am schimbat, pentru că ori de câte ori am încercat să-mi întreb cititoarele ce nume ar trebui să-i pun, au spus că nu, acesta este perfect, și a trebuit să rămână”…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies