Home Stiri mondene Alina Ceuşan, prima poză de familie, cu Raul şi Rock

Alina Ceuşan, prima poză de familie, cu Raul şi Rock

de Buinoschi Andreea

Pe data de 15 septembrie, Alina Ceuşan a devenit mamă pentru prima oară. Aceasta şi-a ţinut fanii la curent atât înainte de a naşte, cât şi după. Ieri, fosta participantă de la ”Asia Express” şi băieţelul ei au venit acasă, iar momentul a fost imortalizat.

„Bine ai venit acasă, Rock! 🖤 Purtând chiar prima piesă vestimentară pe care a primit-o de la familia noastră. Îmi amintesc că am plâns deasupra pachetului când l-am luat și m-am gândit la tine. Și acum ești aici. Iubire infinită pentru tine, omule!”, a scris aceasta, în dreptul pozei care a topit inimile fanilor.

Nici admiratorii nu au stat prea mult pe gânduri şi i-au transmis doar gânduri foarte frumoase: „Ma bucur nespus ca ati ajuns acasa atat de repede si cu toate in regula. Am urmarit toata aceasta perioada si am retrăit alaturi de tine si Rock primele momente din viata băiatului meu. Ne bucuram ca ne-ai luat cu tine si cu siguranta, daca voi mai avea vreodata un copil, si desigur, daca vom fi sanatosi, voi lua exemplul tau si voi incerca sa fiu vie, cocheta, pozitiva, activa inca din prima zi.❤️, Ce drăguț că nu îi este frică fiind așa mic, să îl țină! De obicei bărbații se tem în primele zile, așa am auzit adesea! Sunteți minunați! Să creșteți frumos! Sunt prima care dansează la botez, mă rog,prima cu roti! Vă îmbrățișez cu dragoste 💜💜💜🤗🤗🤗💜💜💜”, au fost doar câteva dintre comentariile primite.

 

Zilele trecute, Alina i-a dat un răspuns acid unei internaute, care a criticat-o pentru faptul că a petrecut foarte mult timp pe Instagram, în loc să aibă grijă de copil: „Nu am înțeles? Am menționat ieri că Rock a fost la screening timp de două ore dimineața, în rest imediat după intervenție, când am ieșit din Terapie Intensivă, a fost tot cu mine zi- noapte, eu l-am schimbat, l-am alăptat, m-am pompat, lucru care ți-l pot confirma cei de la Regina Maria. Și chiar se mirau că nu îl dau pe secție. Dar nu înțeleg de ce te f**e pe tine grija, mai pe românește, că m-ai și enervat, unde e copilul, îl postez cât simt eu și chiar cred că l-am postat mult”.

 

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies