Home Stiri mondene Alina Ceușan și Carmen Grebenișan de la „Asia Express” s-au schimbat extrem de mult după ce au ajuns celebre! Cum arătau înainte de operațiile estetice

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan de la „Asia Express” s-au schimbat extrem de mult după ce au ajuns celebre! Cum arătau înainte de operațiile estetice

de negriuelena
loading...

Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan au un succes imens în social media, numărul fanilor lor crescând de la o zi la alta, iar acum iau parte la filmările celui mai nou sezon Asia Express.

Acestea au ajuns celebre în mediul online, unde sunt cunoscute în special ca „regine ale Instagram-ului”, dar drumul până la a fi cunoscute a fost lung, cele două clujence au fost nevoite să depună multă muncă.

Pe lângă investiția pe care au făcut-o pentru a își crea propriul stil, cele două bune prietene au recurs și la operații estetice în urma cărora au ajuns să pară gemene, iar acum câștigă sume enorme din bloguri și publicitate.

Acestea s-au schimbat foarte mult față de cum erau pe vremea când nu cunoscuseră succesul pe conturile de socializare.

Alina Ceuşan a recurs la rinoplastie și injecții cu acid hialuronic în buze, iar Carmen Grebenişan a făcut operație de mărire a sânilor și injecții cu acid hialuronic.

Alina Ceușan a vorbit deschis într-unul dintre videoclipurile sale despre rinoplastia pe care a suferit-o.

„Mi-am dorit de foarte mult timp să fac această intervenţie. A fost un complex al meu de care mă bucur că am scăpat.

Pur şi simplu, nu mă simţeam bine cu nasul meu. Din lateral, aveam o cocoașă, aici, pe mijloc, o denivelare.

Era un nas care nu era deloc feminin. Eu sunt foarte fericită că am făcut acest pas. Cu atât mai mult, îmi pare rău că nu am făcut operaţia asta mai devreme.

Singura mea problemă cu nasul era din profil, aşa că i-am spus: «Ceea ce îmi doresc este să scăpați de acea cocoaşă. Vreau un nas drept şi cu asta, basta!».

Îmi doream demult să fac pasul acesta. Cumva îmi era frică. Primul lucru la care m-am gândit era că o să doară.

Că o să primesc un ciocan în nas şi după aceea, o să mă doară cinci săptămâni şi nu o să mai pot de durere. Operaţia asta, efectiv, nu doare!”, a mărturisit Alina Ceuşan.

Aceasta a făcut declarații și despre participarea sa alături de Carmen Grebenișan la Asia Express – Drumul Comorilor.

„«Asia Express» e o mare provocare pentru noi, un proiect în care sunt sigură că vom da tot ce avem mai bun.

Cred că va fi în același timp o experiență care ne va apropia și mai mult pe mine și pe Carmen… dacă e posibil și mai mult (râde)”, a declarat Alina Ceuşan înainte de a pleca în Asia…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!