Home Stiri mondene Alina Eremia, despre carieră: „Nimeni nu-ți servește pe tavă succesul”

Alina Eremia, despre carieră: „Nimeni nu-ți servește pe tavă succesul”

de negriuelena

Deși în prezent se bucură de un succes foarte mare pe planul artistic și are o mulțime de fani care îi adoră piesele, puține persoane cunosc greutățile cu care s-a confruntat Alina Eremia până a atinge acest stadiu înalt al carierei.

Aceasta a oferit un interviu în cadrul emisiunii Răi, da’ buni, unde a vorbit despre faptul că a pornit de jos și s-a lovit de multe piedici până a reușit să își înceapă cariera solo.

„În ciuda aparențelor, am un suflet de sticlă, iar lucrul ăsta nu prea s-a schimbat, dar nici eu nu mi-am dorit să se schimbe. Au fost refuzuri pe planul profesional, decepții.

Am avut prima dezamăgire când am vrut să-mi încep cariera solo, am vrut să-mi urmez visul de a avea o carieră solo. Îmi doream să continui această evoluție, dar eram în trupă, în «Lala Band». Am fost dezamăgită pentru că oamenii nu mi-au dat o șansă, studiourile… nu au fost întotdeauna ușile deschise, a durat destul de mult timp să-i conving că se poate, că muncesc mult la lucrul ăsta”, a declarat Alina Eremia.

„Din «Lala Band» era Sore lansată, iar eu am fost a doua. A durat mai bine de un an… pentru o fată cu multe așteptări și cu foarte puțină răbdare… stau prost la capitolul răbdare. Până să lansez piesa a durat. Am avut noroc și sunt foarte recunoscătoare pentru asta, a fost anul ăla în care nu am renunțat. Fără muncă, nu e posibil nimic. De la patru ani am început să cânt și de atunci nu m-am oprit. Succesul nu vine peste noapte… Am depus toate eforturile posibile și o să fac acest lucru în continuare. Nimic nu se compară cu momentul în care îți asculți prima dată piesa la radio”, a mai spus aceasta.

Frumoasa cântăreață nu uită de unde a plecat. Modestă din fire, aceasta a povestit cum făcea naveta din Buftea la București cu mijloacele de transport în comun, pe vremea când încă nu semnase cu o casă de discuri…

„Făceam naveta de la Buftea la București, cu mijloacele de transport în comun.

Nimeni nu-ți servește pe tavă succesul, iar acesta poate dura numai o clipă. Important e să faci ceea ce faci din pasiune. Am avut momente în care nu am fost la fel de vizibilă ca alte dăți. Vreau să evoluez, sunt critică, autocritică! Sunt obligată să muncesc!”, a conchis artista.

Sursă: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies