Home Stiri mondene Alina Eremia, despre motivele muncii asidue pe care o face: „Să pară așa, o chestie, nu să pară un lux”

Alina Eremia, despre motivele muncii asidue pe care o face: „Să pară așa, o chestie, nu să pară un lux”

de Clara

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, acest lucru fiind datorat volumului de muncă pe care îl depune. În cadrul unei emisiuni online, aceasta a spus care este motivul pentru care se implică atât de mult în ceea ce face.

„Au fost multe lucruri pe care am vrut să le cumpăr și mi-am dat seama că sunt prea scumpe. Dar mă gândesc rațional dacă merită să fac investiția sau nu și, dacă nu merită, nu le cumpăr.

Și, în plus, mă gândesc că o să muncesc suficient de mult, încât să pară așa, o chestie, nu să pară un lux. Nu mă atașez de chestiile materiale, nu leșin dacă nu îmi cumpăr ceva”, a spus artista în cadrul emisiunii Porc TV, conform Cancan News.

„Ne-am întâlnit la sală. A rămas una dintre pasiunile noastre comune. Noi ne știam, dar a durat până ne-am întâlnit în doi. Trei luni nu m-a abordat. A tras concluzia că nu o să răspund, după ce a aflat că eram cântăreață. După trei luni și jumătate, am ieșit cu un grup de prieteni și, după, am ieșit doar noi.

La prima întâlnire, am stat 12 ore de vorbă, nu se mai terminau subiectele. Pentru mine, cel mai important e să rezonez cu omul de lângă mine. Lui nu-i place să fie în lumina reflectoarelor. Până l-am convins să facem o copertă împreună, a durat jumătate de an, cu insistențe. E un tip foarte în banca lui, lasă lucrurile să curgă natural. De aceea a părut așa firesc totul.

Edi m-a ajutat foarte mult să fac față criticii. M-a ajutat foarte tare să încep să mă iubesc. Cumva, prin iubirea pe care mi-a acordat-o, m-a învățat să mă iubesc. De vreo lună, sunt foarte emotivă. Nu pot să mă opresc. Și mi-am zis că nu vreau să plâng. (…) Probabil datorită felului în care m-a făcut să mă simt. Când te simți cea mai frumoasă, iubită, cea mai cea, te gândești: «Poate e ceva de capul meu»”, a spus artista în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies