Home Stiri mondene Alina Eremia, detalii despre iubitul său: „Îmi spune că…”

Alina Eremia, detalii despre iubitul său: „Îmi spune că…”

de negriuelena

Alina Eremia, în vârstă de 25 de ani, este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite artiste din România. Într-un interviu recent, aceasta a recunoscut că trece prin cea mai bună perioadă a sa de până acum, iar faptul că activitatea pe care o desfășoară este totodată și pasiunea ei cea mai mare o face să se bucure de această perioadă fructuoasă.

„Sunt într-o continuă schimbare. Dacă aș descrie într-un singur cuvânt starea mea de acum ar fi echilibru. Sunt recunoscătoare și fericită pentru tot ceea ce mi se întâmplă”, a declarat Alina Eremia pentru Unica. Artista mai susține și că se simte bine în propria piele și a adoptat un stil de viață sănătos.

În cadrul unei emisiuni TV, Alina Eremia a povestit despre situațiile prin care a trecut la începutul carierei și cât de greu a ajuns unde este astăzi. „Au fost refuzuri pe plan profesional, decepții. Am avut prima dezamăgire când am vrut să-mi încep cariera solo. Îmi doream să continui această evoluție, dar eram în trupă, în Lala Band. Am fost dezamăgită pentru că oamenii nu mi-au dat o șansă, studiourile… Nu au fost întotdeauna ușile deschise, a durat destul de mult timp să-i conving că se poate, că muncesc mult la lucrul ăsta. Din Lala Band era Sore lansată, iar eu am fost a doua. A durat mai bine de un an, mult pentru o fată cu multe așteptări și cu foarte puțină răbdare. Până să lansez piesa a durat. Am avut noroc și sunt foarte recunoscătoare pentru asta, a fost anul ăla în care nu am renunțat. Fără muncă, nu e posibil nimic. Am depus toate eforturile posibile și o să fac acest lucru în continuare. Nimic nu se compară cu momentul în care îți asculți prima dată piesa la radio”, a declarat Alina Eremia pentru Libertatea.

Artista se bucură de succes atât pe planul muzical, cât și în privința relației sentimentale. După o perioadă tulbure cu multe greutăți și dezamăgiri, aceasta și-a recăpătat liniștea sufletească și se declară fericită alături de iubitul ei, Edi Barbu.

„Îmi spune că sunt cea mai frumoasă, că mă iubeşte. Îmi face de mâncare, el este bucătarul în familie. Eu mă feresc de bucătărie. Nu mă pricep, eu sunt cu curățenia. Am reuşit să ne împărțim sarcinile foarte bine. Cred că e foarte atent la nevoile mele şi încearcă pe cât posibil să mă facă cât mai fericită şi reuşeşte. Unde se poate, unde nu, îţi dai seama rămâne acasă, dar mă susţine de la distanţă. Suntem pe telefon încontinuu”, a declarat acum ceva timp Alina Eremia…

Sursa: avantaje.ro, b1.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies