Home Stiri mondene Alina Pușcaș nu renunță la proiecte, deși este însărcinată în opt luni

Alina Pușcaș nu renunță la proiecte, deși este însărcinată în opt luni

de negriuelena

Cu toate că cele mai multe mămici își încetează temporar activitatea profesională atunci când sarcina devine foarte avansată, nu este și cazul Alinei Pușcaș, care încă se menține foarte activă și se implică în multe proiecte.

Alina Pușcaș este deja în luna a opta de sarcină (32 de săptămâni), dar totuși nu și-a luat concediu, ci ia parte în continuare la diverse ședințe foto și filmări.

„Nu mă opresc din filmări sau shooting-uri #moderator #pregnant#32weeks”, a scris aceasta pe contul său de Instagram.

Frumoasa brunetă se află la a treia sarcină și va aduce pe lume o fetiță. Aceasta a dat marea veste în cadrul Observatorului, unde a oferit detalii despre cum a reacționat soțul său la vestea că va fi din nou tată de fată.

„Sunt însărcinată a treia oară, va fi și ultima. Nu mai am voie, pentru că am făcut cezariană de la prima, deci, este ultima șansă. Mihai ar fi vrut să avem gemeni, dar nu ne-a ieșit. (…) Este fetiță! E «distrus» Mihai! Glumesc, e distrus la modul că el visa să facă o ceată de băieți, nu să fie dominat de fete, acolo, în casă”, a declarat vedeta.

Alina Pușcaș a precizat că ea și soțul său nu s-au hotărât deocamdată asupra numelui pe care i-l vor pune fetiței, dar este deschisă la sugestii.

„Și-acum vom fi eu – Scorpion, Melisa – Scorpion, fata asta – Leoaică. Nu știm ce nume are, de-asta i-am zis doar «fata». Nu am nume, aștept propuneri (…)”, a adăugat aceasta.

Vedeta a vorbit și despre cum s-a simțit la începutul sarcinii.

„A fost o sarcină dificilă de la început. De fapt, primele două luni, decembrie și ianuarie, în care m-am simțit foarte rău, tot ce nu am simțit la celelalte două sarcini am avut acum! Din februarie însă, mi-a trecut ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, a mai spus Alina Pușcaș…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies