Home Stiri mondene Alina Sorescu ar fi fost înșelată de Alex Ciucu, ceea ce a dus la divorț

Alina Sorescu ar fi fost înșelată de Alex Ciucu, ceea ce a dus la divorț

de Clara

Încă nu se știe motivul oficial pentru care Alina Sorescu și Alex Ciucu divorțează, deoarece niciunul dintre ei nu a făcut declarații în acest sens. Cu toate acestea, conform celor de la click.ro, se pare că designer-ul ar fi înșelat-o pe artistă, iar aceasta a decis să se despartă.

„Nu mă deranjează dacă se uită la alte femei. Și eu mă uit la bărbaţi frumoşi, asta nu înseamnă că îl înşel. De la a te uita la o femeie şi până la a înşela este cale lungă. Asta nu accept”, a spus Alina Sorescu, în urmă cu ceva timp, potrivit cancan.ro.

Alina Sorescu nu a spus dacă a fost sau nu înșelată

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului, am introdus acțiunea de divorț, iar, în cadrul acestui proces, soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care, în aceste zile, mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

„Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și, mai ales, după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație. Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și, implicit, de experiență”, a spus acesta, în urmă cu ceva timp, conform celor de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies