Home Stiri mondene Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se pregătesc pentru divorț

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se pregătesc pentru divorț

de Clara

După mai multe zvonuri ce s-au întins pe luni de zile, în cele din urmă, este confirmat că Alexandru Ciucu și soția sa, Alina Sorescu, vor divorța.

Pe portalul instanței de judecată, se poate vedea că Alexandru Ciucu a depus actele de divorț, însă, conform celor de la spynews.ro, după ce a fost contactat de către cei de la Antena Stars, acesta nu a vrut să comenteze cele întâmplate.

Alina Sorescu a făcut declarații despre copii și despre viața de familie

„Trăiesc în lumea mondenului de mic copil, de la patru sau cinci ani, şi am învăţat de mult timp că celebritatea nu e deloc uşor de dus pe umeri”.

Alina şi Alex au doi copii împreună, de care sunt foarte fericiţi şi mereu vorbesc cu foarte multă mândrie despre ei. În urmă cu mai mulți ani, Alina a acordat un interviu celor de la adevarul.ro şi a vorbit despre venirea pe lumea a celei de-a doua fetiţe.

„Da, dar e încă mică, va avea doi ani şi patru luni când o să se nască cea de-a doua fiică, dar încerc să profit de faptul că încă n-a cunoscut ce e aia gelozie sau concurenţa care se iscă între copii. Adică, o văd că e bucuroasă când vede alţi copii, e generoasă cu jucăriile şi e foarte mămoasă şi grijulie, dă de mâncare la păpuşi, ceea ce am încercat să extrapolez către bebeluşul pe care-l am în burtică.

Aşa că acum e grijulie şi cu mine. Îmi spune: «Mami, papa bebe». (n. r. – râde) Adică îmi dă să mănânc, îmi dă să beau din apa ei, îmi mângâie burtica… Iar eu încerc să intru şi în nişte jocuri de rol, de exemplu, ne facem că legănăm bebeluşul, îl pregătim pentru culcare, ca să dezvolt în ea plăcerea de-a fi soră mai mare. Şi cred că are calităţi pentru a fi o soră bună”, a mărturisit aceasta, în urmă cu ceva timp.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies