Home Stiri mondene Alina Sorescu susține că divorțul va fi unul lung și greu

Alina Sorescu susține că divorțul va fi unul lung și greu

de Clara

Alina Sorescu a decis să vorbească despre divorțul în care se află. Aceasta a decis să rupă orice legătură cu Alex Ciucu și despre acest lucru a vorbit în cadrul unui scurt interviu.

„Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața și cu bune, și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii.

E o perioadă sensibilă, pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată, noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă”, a spus aceasta, conform spynews.ro.

Alina Sorescu este încrezătoare în viitor

„Chiar și în această perioadă tumultoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe. Simt că am foarte multe lucruri de făcut și nu trebuie să mă opresc. Sunt, totuși, un om activ de mic copil. Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în fața oamenilor, în toate momentele, și bune, și rele”, a spus Alina Sorescu în cadrul unui interviu acordat în emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului, am introdus acțiunea de divorț, iar, în cadrul acestui proces, soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului”, a scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies