Home Stiri mondene Alina Vidican refuză să mai vorbească cu nașul Gigi Becali. Motivul tocmai a ieșit la iveală

Alina Vidican refuză să mai vorbească cu nașul Gigi Becali. Motivul tocmai a ieșit la iveală

de negriuelena

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, este extrem de supărată de ani buni pe nașul lor de cununie, Gigi Becali, și nu mai vrea să audă de el.

Blondina este de părere că latifundiarul știa că Borcea o înșela cu Valentina Pelinel, dar nu intervenise deloc pentru a îndrepta situația, deși acesta se consideră familist convins.

Alina Vidican nu mai ține legătura cu Gigi Becali, deoarece îl consideră răspunzător pentru mariajul ei cu Borcea, întrucât nu și-a adus finul pe calea cea dreaptă.

Patronul FCSB nu a fost de acord cu faptul că Borcea a dorit să se însoare de mai multe ori și l-a sfătuit în acest sens, dar, fiind foarte buni prieteni, a acceptat să îl cunune de fiecare dată.

Surse din anturajul blondinei au făcut lumină în acest caz și au dezvăluit detalii despre ranchiuna pe care Alina Vidican i-o poartă lui Gigi Becali încă de când a divorțat de Cristi Borcea.

„Ea a considerat că Becali a știut mereu de relația dintre Cristi și Valentina și nu a făcut nimic, deși se declară familist convins.

Mai mult, ea îi reproșează nașului că ar fi legat, pe ascuns, o amiciție cu Valentina, pe care a acceptat-o mult prea repede ca fiind parte din familie.

Alina s-a simțit trădată, pur și simplu a luat-o ca pe un complot împotriva ei”, au declarat pentru impact.ro surse din apropierea Alinei Vidican, care este stabilită de mai mulți ani în Miami, Statele Unite ale Americii…

Sursa: playtech.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies