Home Stiri mondene Alina Vidican și Claude se pregătesc să ajungă în fața altarului

Alina Vidican și Claude se pregătesc să ajungă în fața altarului

de Buinoschi Andreea

După despărțirea de Cristi Borcea, Alina Vidican și-a găsit liniștea în brațele unui milionar. Aceasta a intrat în viața lui în urmă cu mai mulți ani și, acum, cei doi se pregătesc pentru marele eveniment, după ce Alina a răspuns afirmativ la întrebarea așteptată cu sufletul la gură de atâtea doamne și domnișoare.

Claude este un tânăr milionar brazilian stabilit în America și, în curând, va deveni soțul Alinei Vidican. Mai mult decât atât, chiar bărbatul este cel care a anunțat că el și Alina își vor uni destinele, fiind extrem de nerăbdător pentru evenimentul care urmează să se întâmple.

„Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă”, a spus milionarul, conform celor de la spynews.ro.

Alina a recunoscut relația pe care o au doar după ce bărbatul a cerut-o de soție, aceștia fiind împreună de mai bine de doi ani. „S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar, apoi, totul s-a transformat într-o relație serioasă. Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat și s-a stabilit în Florida”, au spus persoane apropiate cuplului pentru fanatik.ro.

În urmă cu mai mulți ani, Alina Vidican îl întâlnea pe Cristi Borcea. În cadrul unui interviu acordat pentru cei de la okmagazine.ro, aceasta a spus despre începuturile poveștii lor de iubire. „E cald, e romantic, e opusul a ceea ce pare. Cu mine, nu a fost niciodată rece, distant, impermeabil. Mi-a arătat de la început latura lui afec­tivă.

Timp de şase luni, m-a tot invitat în oraş până să ies cu el prima oară. Ne-am cunoscut în avion, într-o cursă spre Timişoara. Eu mă-ntorceam acasă de la Paris, cu escală la Bucureşti, el avea treabă la Timişoara. Am băut o cafea împreună, când am ajuns în Timişoara. Iar şase luni nu ne-am mai văzut. Aşa am considerat eu. Că un bărbat trebu­ie să lupte. Am vrut să văd dacă mă place cu adevărat. Aveam 19 ani. Eram copil”, a spus aceasta pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies