Home Stiri mondene Amalia Enache stârnește controverse în rândul mamelor: îi permite fetiței sale de trei ani să se joace cu farduri și pantofi cu toc! Cum și-a argumentat decizia

Amalia Enache stârnește controverse în rândul mamelor: îi permite fetiței sale de trei ani să se joace cu farduri și pantofi cu toc! Cum și-a argumentat decizia

de negriuelena

Cunoscuta vedetă de la Pro TV este extrem de permisivă cu fetița sa de trei ani, micuței plăcându-i să se joace de-a domnișoara.

Aceasta o lasă să exploreze diverse aspecte ce țin de feminitate, în ciuda vârstei fragede: o lasă să se joace cu fardurile, îi pune la dispoziție pantofii săi cu toc și îi dă acces și la parfumuri.

Amalia Enache o supraveghează constant pe fetiță atunci când se joacă cu lucruri de genul acesta, dar o mulțime de mame îi dezaprobă alegerea, fiind un subiect controversat.

Frumoasa prezentatoare a știrilor de la Pro TV are grijă să nu îi lase fetiței pe mâini produse care i-ar dăuna și și-a argumentat opțiunea de a nu îi interzice joaca cu ele.

„Pentru că vrea asta și pentru că are acces la toate produsele mele de make-up, pentru că mi se pare că e o exprimare a feminității ei și nu mi se pare ceva de interzis, o las, apoi o șterg, să nu rămână machiată.

A vrut și parfum, și atunci i-am luat unul special pentru copii, care îmi place și mie și este foarte sigur.

E, de fapt, un parfum pentru bebeluși, miroase a bebeluș, a curat”, a spus Amalia Enache, potrivit Libertatea.

„Are aproape trei ani și merge perfect pe tocuri fără ajutor, dintr-un capăt în altul, cu absolut toți pantofii mei. Mie mi se pare că e o explorare a zonei de feminitate și o las”, a adăugat vedeta.

Aceasta susține că a învățat de la părinții săi cum să dezvolte o relație apropiată cu ei și își dorește o astfel de relație strânsă și cu fiica sa.

„Eu am avut părinți care, dacă îmi doream ceva, un parfum, de exemplu, luau un credit, la CAR, numai să aibă fata de liceu parfum!

A fost foarte onestă relația mea cu părinții. Eu am crescut într-un fel foarte interesant pentru vremurile alea. Aveam o sumă săptămânal alocată, cu care puteam să fac orice, puteam să cheltuiesc banii sau să-i strâng.

De pildă, la majorat m-au pus să aleg dacă vreau să dau petrecere sau vreau să fac altceva și eu am vrut să plec la mare.

Am crescut într-o familie în care adolescența a fost foarte bine înțeleasă și primită”, a mai declarat Amalia Enache.

Sursa: libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..