Home Stiri mondene Amalia Năstase a slăbit enorm! Cum arată acum fosta soție a lui Ilie Năstase

Amalia Năstase a slăbit enorm! Cum arată acum fosta soție a lui Ilie Năstase

de negriuelena

Amalia Năstase, în vârstă de 42 de ani, a pierdut foarte mult în greutate, ajungând aproape de nerecunoscut. Aceasta a slăbit circa 20 de kilograme pe parcursul a câteva luni și are o siluetă care atrage toate privirile.

Aceasta s-a fotografiat de curând purtând un body alb într-un salon unde urmează un tratament de întreținere, iar poza respectivă a adunat un număr impresionat de aprecieri și comentarii pozitive, fanii fiind șocați de diferența enormă dintre cum arăta înainte și cât de mult a slăbit. „Superbisimă”, „Fantastic arăți”, „Bravo, știam că poți”, „Arăți superb”, „Balerină”, „Deci, cum?!? Incredibil… Felicitări!”, „Arăți foarte slabă”, „Ce slabă ești!”, i-au scris fanii la fotografia în care apărea îmbrăcată în body alb și se pregătea pentru tratamentul de întreținere.

Amalia Năstase luase mult în greutate în urmă cu patru ani, pe perioada în care era însărcinată cu fiul cel mic, Toma, și a rămas cu 30 de kilograme acumulate după ce l-a adus pe lume. Aceasta a oferit detalii despre perioada respectivă. „Totul a început acum patru ani. Era a treia sarcină şi metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară”, a spus Amalia Năstase. De curând, frumoasa vedetă a apelat la specialiști pentru a putea slăbi în mod sănătos. Femeia de afaceri a urmat o dietă de slăbit care a fost eficientă, iar la începutul lunii iunie a acestui an a oferit detalii în cadrul unui interviu pentru click.ro.

„Am slăbit cu un regim, trebuie să-ţi faci analize înainte şi mergi la doctor, unde primeşti un regim cu nişte prafuri de băut, pe care le iei dimineaţa şi seara, iar la prânz poţi să mănânci carne sau ce vrei tu. Am slăbit 20 de kilograme în 80 de zile, acum am 75 de când am început acest tratament şi mai am de dat jos încă 15”, a declarat Amalia Năstase. Aceasta este determinată să ajungă la silueta pe care și-o dorește. „Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. Ca gustare, am un măr, ceea ce este viaţă, pentru că eu, o lună, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne şi peşte. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie”, a mai spus vedeta.

Amalia Năstase s-a despărțit de Ilie Năstase în urmă cu opt ani. Aceștia au două fete împreună, Alessia (16 ani) și Emma (13 ani). Aceasta s-a dedicat afacerilor, dar îi merge bine și pe planul personal, întrucât are o relație de câțiva ani cu un alt afacerist, Răzvan Vasilescu; cei doi au împreună un băiețel pe nume Toma, ce are trei ani…

Surse: libertatea.ro, playtech.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies