Home Stiri mondene Amanta lui Alin Oprea, prietenă bună cu fosta soție a acestuia

Amanta lui Alin Oprea, prietenă bună cu fosta soție a acestuia

de Clara

În urmă cu puțin timp, în mediul online a apărut informația conform căreia Alin Oprea va divorța de soția sa. Vestea a venit ca un trăsnet pentru fanii cuplului, deoarece aceștia aveau 22 de ani de căsnicie, dar și doi copii împreună.

Se pare că persoana vinovată pentru despărțirea celor doi este amanta lui Alin. Mai mult decât atât, aceasta era chiar o prietenă foarte bună a fostului cuplu, iar acest lucru face ca trădarea să fie și mai greu de suportat.

Conform Impact.ro, Alin Oprea, în urmă cu trei ani, susținea că liceul de top la care merge fata sa este unul foarte scump. Aflat în Londra, unde prețurile sunt destul de ridicate, acesta era nevoit să lucreze zi și noapte, vrând să îi asigure cea mai bună educație fiicei sale. Atunci, soția sa a decis să plece și ea în Anglia, pentru a fi împreună cu fiica sa, iar Alin a rămas în România, pentru a-și susține financiar familia.

Cu toate acestea, relația lor părea să reziste. Deși amândoi recunoșteau cât de greu le este unul fără celălalt, au fost de acord să facă toate compromisurile necesare. După ceva timp, Alin a început să se distanțeze față de familie, iar acela a fost momentul în care și-a concentrat atenția către o altă femeie.

„A început să se intereseze și ea în stânga și în dreapta, pentru ca mai apoi să se uite în telefonul lui. Așa a aflat că soțul ei are o relație de aproape doi ani cu o apropiată a familiei. Nu voi divulga cine este persoana cu pricina, o las pe Larisa să spună, pentru că va spune.

Cert este că a avut un șoc, nu îi venea să creadă. Alin este cu femeia aceea de mai bine de doi ani și pur și simplu parcă nu mai gândește. I-a recunoscut Larisei infidelitatea, ba chiar i-a mărturisit că își iubește amanta. El a părăsit căminul conjugal, și-a părăsit familia, pentru a locui cu acea femeie. Nici nu a mai vorbit cu copiii lui de ceva vreme, pentru că, pur și simplu, nu se poate comunica. El consideră că toți sunt împotriva lui și doar amanta îl înțelege. Toate astea i se trag și de la alcool”, le-a spus o sursă apropiată familiei celor de la Impact.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies