Home Stiri mondene Amna a părăsit competiția „Survivor”

Amna a părăsit competiția „Survivor”

de Buinoschi Andreea

Experiența Survivor s-a terminat cel mai repede pentru Amna. În urma voturilor publicului, dar și ale concurenților, aceasta a părăsit competiția de la Kanal D.

„A venit momentul să vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care am primit-o din partea voastră la «Survivor». După cum știți, am ieșit din competiție, dar ce nu știți e că starea mea de sănătate nu a fost tocmai ok până astăzi. Astăzi am ieșit din spital și sunt bine și de-abia aștept să ajung acasă și să-mi strâng copilul în brațe și să-mi reiau activitatea.

Am cunoscut oameni minunați, «Survivor» a fost o experiență super, super tare, doar că unii nu sunt la fel de puternici ca ceilalți, așa că e bine să ne oprim când nu mai putem. În dreapta mea este Lucian”, a spus Amna după ce a părăsit competiția.

În urmă cu mai mult timp, Amna vorbise despre viața de familie. Aceasta este mămica unui băiețel și mărturisise cum încerca să împace atât viața personală, cât și cariera.

„Nu cred că în domeniul în care activez retragerea este o soluție, nici măcar în perioada gravidiei, asta ar fi însemnat să închid niște uși care mi se deschiseseră.

Am preferat să trag de mine și să dau ce am mai bun. Am încercat să urmez o dietă a unui nutriționist pentru a nu lua multe kilograme în plus și a oferi fătului cele necesare, continuându-mi, de asemenea, activitatea pe perioada sarcinii, ca multe alte soliste din România și din străinătate.

După ce naști, simți că orizonturile tale nu sunt foarte clare. Intră o persoană în spital și ies două. Atunci când ajungi acasă, ești acaparată de diverse stări, de nesiguranță, te întrebi dacă te vei descurca în noua situație.

Jobul de mamă este unul full-time. Femeile duc o luptă foarte grea și partenerii lor trebuie să le susțină necondiționat. Și bărbații trebuie să ajute la treburile casnice și să aibă la fel de multă grijă de cei mici precum partenerele lor”, spusese artista în cadrul unui interviu acordat pentru revistamargot.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..