Home Stiri mondene Amna a primit un diagnostic grav: „O dungă pe buletin de la Fundeni”

Amna a primit un diagnostic grav: „O dungă pe buletin de la Fundeni”

de Clara
  • Amna a trecut printr-un moment dificil din punct de vedere medical.
  • Aceasta a fost diagnosticată cu o boală grea.
  • Artista a decis să anuleze operația pe care trebuia să o facă.

În urmă cu ceva timp, Amna a trecut printr-un moment foarte dificil, atunci când a fost diagnosticată dur. Aceasta trebuia să fie supusă unei intervenții chirurgicale, însă a decis să anuleze totul cu doar o zi înainte.

„Înainte cu o zi de a face această intervenție, m-am rugat la Dumnezeu și am sunat să anulez operația. Oricum, n-o făcea, că voiam să plec în Austria înainte. Asistenta doamnei doctor m-a sunat și mi-a spus că doamna își anulase toate operațiile că soțul făcuse atac cerebral. Ieșea Papa Nicolau foarte prost și se pierdea în continuu. La fiecare Papa Nicolau, se băgau bani în buzunarul doamnei doctor și al asistentei.

Am venit cu rezultatul din Austria la un domn profesor de aici și, în trei luni, am fost bine. N-a fost nevoie de nicio intervenție, doar de niște pastiluțe”, a spus aceasta în cadrul unei emisiuni televizate.

Amna și-a găsit refugiul în muzică

„Aveam o dungă pe buletin de la Fundeni, de la Institutul de Oncologie. Scria numărul meu de dosar și eu, în fiecare marți, mergeam și făceam analize.

În momentul în care am dezlipit mizeria aia de leocoplast cu numărul de dosar, am plâns în hohote. Singurul lucru care mă ajuta era muzica. Eram foarte speriată”, a mai spus aceasta.

Artista a trebuit să divorțeze, pentru a-și salva viața

„A fost un moment decisiv, un declic care a avut loc la o discuție de-a noastră. Din momentul ăla, nu am mai putut să mă ridic din pat câteva zile. Am fost la toți doctorii posibili și imposibili.

La un moment dat, un doctor pe bază de plante mi-a spus, «cineva te supără foarte tare, iar tu vei pleca din energie, pentru că ori mori, ori pleci. Atât de mult te consumă ce se întâmplă». Mi-am dat seama că, dacă nu se mișcă sacul, îl mișc eu. Și am luat acea decizie.

Nu mai eram respectată. (…) Acum, când mă uit înapoi, aia nu e iubire. Au fost mai multe lucruri. Cel mai mult m-a durut lipsa de apreciere. Am îndurat foarte mult. Pe David, când l-am înscris la grădiniță, era extrem de violent. El nu se putea exprima și avea niște nemulțumiri”, a spus artista în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies