Home Stiri mondene Amna, detalii despre viaţa de femeie divorţată

Amna, detalii despre viaţa de femeie divorţată

de Buinoschi Andreea

Amna a divorţat în urmă cu un an şi, recent, aceasta a fost invitată într-o emisiune, unde a vorbit despre perioada ce a urmat după separarea de fostul soţ. Artista a declarat că, deşi a suferit foarte mult, acum este bine şi, mai mult decât atât, a plecat la mare, împreună cu un alt bărbat.

„Sunt sigura ca este cineva acolo și pentru mine, doar că nu vreau să mă grăbesc. Eu dacă sunt cu cineva, în momentul în care simt că e ceva fishy, m-am retras imediat. Din păcate, drumurile noastre cu niște oameni sunt limitate. Poate ne dorim lucruri diferite, poate nu mai avem răbdare unul cu celălalt. Nu sunt singură. Sunt cu David. M-am focusat foarte mult pe carieră.

Cred că m-am schimbat foarte mult în bine. Si cred că am descoperit multe la mine, în momentul de față fac tot. Nu le doresc altor femei să treacă prin ce am trecut eu, că asta ar însemna să sufere foarte mult.”, a declarat aceasta, în cadrul emisiunii „Acces Direct de Weekend”.

Deşi suferinţa a fost mare, Amna şi fostul soţ au rămas în relaţii bune, pentru a putea avea grijă de copilul lor, aşa cum trebuie. „Nu ne vizităm, discutăm doar despre copil, îl ia când vrea. Suntem civilizați, în limita bunului simț.”, a mai mărturisit artista.

Cei doi au fost împreună 12 ani, dar au divorţat, din cauza programului prea încărcat care nu le permitea să se vadă. „Dacă aş da timpul înapoi, nu l-aş mai implica în activităţile mele concertistice. Aşa era atunci moda. Am vrut să fie sigur pe ceea ce fac eu. Am fost plecată mult în alte ţări, am vrut să fie cu mine, să aibă încredere în mine…”,a zis Amna, în urmă cu ceva timp.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies