Home Stiri mondene Amna trece prin momente cumplite. Ce i s-a întâmplat cântăreței

Amna trece prin momente cumplite. Ce i s-a întâmplat cântăreței

de negriuelena

Cântăreața Amna, pe numele său real Cristina Andreea Mușat, trece printr-o perioadă dificilă pe planul personal. După ce au apărut în presă zvonurile că a divorțat, aceasta a făcut lumină în privința acestei situații și a postat un anunț oficial pe paginile sale de socializare.

Amna în vârstă de 35 de ani a confirmat că a divorțat după nouă ani de căsnicie, dar nu a dorit să ofere detalii despre situația grea prin care trece, ci să se axeze pe carieră. Amna caută să rămână în continuare o artistă discretă în privința vieții personale, dar și-a asumat în mod public divorțul de Cristi Mușat, cel cu care are și un copil, David Cristian, ce a venit pe lume în 2014.

„Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține de viața mea personală să rămână așa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşa că staţi aproape”, a scris cântăreața pe conturile sale de socializare.

Deocamdată nu se cunosc cauzele divorțului dintre Amna și Cristi Mușat. Aceasta nu este singura persoană din showbizul românesc al cărei mariaj a ajuns la final. Și Andreea Antonescu este întrebată des despre divorțul dintre ea și Traian Spak, pe fondul zvonurilor că relația lor se află pe sfârșite. Aceștia sunt împreună de 14 ani, dintre care de opt ani sunt căsătoriți și au o fetiță numită Sienna. Zvonurile despre divorțul Andreei Antonescu de Traian au apărut din cauza faptului că el muncește în SUA, iar ea nu a renunțat la viața din România, unde cariera sa artistică este în ascensiune. Se pare că cei doi se înțeleg bine în continuare și au o relație civilizată. Recent, Traian a declarat că o susține pe Andreea Antonescu în privința carierei sale muzicale…

Sursa: ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies