Home Stiri mondene Ana Baniciu a spus când va avea loc nunta cu iubitul său

Ana Baniciu a spus când va avea loc nunta cu iubitul său

de Clara

Ana Baniciu a fost cerută de nevastă de către iubitul ei și, acum, a făcut noi declarații. De asemenea, despre planurile de nuntă și perioada în care și-a întâlnit iubitul a vorbit în cadrul unui interviu.

„Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită! 😂 Te iubesc, Edy! Îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie.

Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic! ♥️ (îmi tremură genunchii ca la «Asia Express»)”, a scris artista în mediul online.

„Atunci când l-am întâlnit pe Edy, tocmai schimbasem tipologia de bărbat pe care o căutam. Până la Edy, m-am gândit să îmi iau un bărbat care să semene cât de cât cu tata și am făcut niște alegeri total greșite. După asta, mi-am schimbat tipologia și am spus că eu caut un om nepotrivit pentru mine și așa a apărut Edy, după ce mi-am schimbat puțin mindset-ul. E o relație foarte frumoasă, care a decurs foarte natural din primul moment și așa ne-am dat și seama că e o relație de durată. Suntem foarte fericiți împreună, nu ne certăm niciodată, ceea ce ne face să ne dorim să ne continuăm viața așa, în liniște și în pace, și în iubire.

Noi suntem împreună de un an și puțin, dar ne-am mișcat rapid. Nu cred că ai nevoie de mari confirmări că ești cu persoana potrivită. În momentul în care simți, simți. Prietenele mele așteptau de foarte mult timp momentul ăsta în viața mea, dar cred că îl așteptau pe Edy în viața mea și chiar se întrebau de ce nu apare cineva drăguț și care să mă iubească, care să mă înțeleagă… S-au bucurat foarte mult pentru mine. Suntem niște oameni fericiți și împliniți care își doresc să facă și copii la un moment dat”, a declarat artista pentru cei de la fanatik.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies