Home Stiri mondene Ana Baniciu, de nerecunoscut! Iată ce și-a făcut artista! „… te cam îmbătrânește”

Ana Baniciu, de nerecunoscut! Iată ce și-a făcut artista! „… te cam îmbătrânește”

de negriuelena

Ana Baniciu, fiica celebrului Mircea Baniciu și câștigătoarea primului sezon Asia Express unde a participat alături de Raluka, a postat de curând pe conturile sale de socializare o fotografie în care arată complet schimbată.

Artista în vârstă de 26 de ani și-a schimbat total look-ul, apelând la lentile de un verde intens, care i-au făcut privirea și mai pătrunzătoare, și a apărut cu părul creț.

Mulți internauți nici nu au recunoscut-o, ci au întrebat-o dacă este chiar ea în imagine.

Look-ul cel nou nu a fost pe placul tuturor. „Cu tot respectul…te cam îmbătrânește”, i-a scris un fan.

Cu toate acestea, majoritatea reacțiilor au fost pozitive. Printre persoanele care i-au lăsat complimente s-a aflat și cântăreața Ami.

„Awww!!! Ce creţulină frumoasă!’”, i-a scris Ami.

Ana Baniciu este deranjată de faptul că o mulțime de persoane o acuză că s-ar fi folosit de numele tatălui său pentru a avea succes.

„Lumea judecă munca mea. Am pus cărămizile carierei mele pe spinarea mea, nu a tatălui meu. Tata e super rușinos și nu s-a dus să vorbească pentru mine”, a declarat Ana Baniciu pentru Antena 1.

Aceasta a afirmat că și-a dorit ca publicul să o aprecieze pentru munca sa, nu deoarece este fiica unui artist extrem de cunoscut, dar oriunde era invitată, persoanele respective se legau de numele tatălui său.

„Când eram la început oamenii se legau de numele lui pentru a mă invita undeva. Dacă voiam să ajung undeva, mi se spunea să vin cu tata.

I-am explicat și lui că aș vrea să fac o separare. Am cariera mea care e separata de a lui”, a mai spus cântăreața..

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!