Home Stiri mondene Ana Baniciu fură privirile tuturor oriunde merge. Cât timp îi ia să se pregătească

Ana Baniciu fură privirile tuturor oriunde merge. Cât timp îi ia să se pregătească

de negriuelena

Ana Baniciu este una dintre cele mai admirate artiste din România. Aceasta arată excepțional indiferent că se îmbracă sexy sau sport, iar într-un interviu acordat pentru Antena Stars a detaliat cât timp îi ia să se pregătească.

Artista are o rutină din care nu lipsesc activitățile sportive, drept dovadă stând silueta foarte bine lucrată.

Deși nu este o împătimită a stilului elegant, preferându-l pe cel casual/sport, Ana Baniciu se adaptează când este cazul, purtând tocuri dacă situația o cere. Indiferent de ținută, toți bărbații din jurul ei sunt în delir.

Cu toate acestea, a declarat că nu petrece mult timp în fața oglinzii.

„Sunt mai băieţoasă de fel. Nu îmi pierd foarte mult vremea în oglindă. Îmi place să mă simt bine în pielea mea şi cred că ţine de stare pe care o am zi de zi, aşa îmi aleg şi ţinute…

Uneori mă aranjez mai mult, alteori n-am chef şi mă las mai messy… încerc să fiu cât mai comodă. (…)

În seara asta am făcut o treabă, mi-am pus tocuri. E un chin pentru mine. Nu mă simt comod, nu îmi place. Îmi place să fiu în adidaşi”, a declarat Ana Baniciu la Antena Stars.

Într-un alt interviu pe care l-a acordat de curând, frumoasa cântăreață a explicat și de ce nu are o relație, deși este înconjurată de pretendenți.

Mai exact, câinele ei nu acceptă pe oricine, iar din acest motiv îi este greu să aibă un iubit.

„Are o personalitate foarte puternică şi nu se lasă atins de oricine. E o bătălie, pentru că el trebuie să fie mereu în centrul atenţiei.

Şi atunci se supară dacă primeşte alt membru al familiei mai multă atenţie. Este cel mai gelos. (…) Dacă m-apropii de un băiat…

Deocamdată nu prea a cunoscut băieţii de care m-am mai apropiat eu. Ideea e că o să îl mârâie foarte tare. Şi o să vrea să îl muşte.

El mereu are impresia că cineva vrea să îmi facă mie ceva rău. El este băiatul din viaţa mea în momentul ăsta, unicul”, a precizat Ana Baniciu…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!