Home Stiri mondene Ana Baniciu si presiunea de a fi ”fata lui Mircea Baniciu”

Ana Baniciu si presiunea de a fi ”fata lui Mircea Baniciu”

de Arseni Ana
Ana Baniciu si presiunea de a fi fata lui Mircea Baniciu

Ana Baniciu este o tanara cantareata foarte talentata. Chiar daca aceasta a reusit pe propriile puteri, inca mai simte o presiune a numelui “Baniciu”.

Ana Baniciu a fost in lumina reflectoarelor de mica, a inceput sa cante din copilarie, apoi s-a lansat Lala Band si acum continua cu cariera solo.

Ana are un respect deosebit pentru ceea ce a reusit sa faca tatal sau si nu vrea sa-l dezamgeasca.

”M-a deranjat și cred că mă mai deranjează faptul că în perioada în care am avut tot felul de apariții în presă eram fata lui Mircea Baniciu și când ești fata lui Mircea Baniciu, este evident că ai un bagaj destul de important în spate. E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu, pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândește la asta. Eu aș fi preferat să se spună lucruri despre Ana și atât decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulți ani”, a declarat Ana Baniciu pentru Libertatea.

Mircea Baniciu este un tata foarte dedicat si deschis iar stirile despre fiica lui nu pot decat sa-l amuze.

”Tata, în schimb, se amuză, i se pare foarte amuzant când mai apare ceva. Nu se supără. Dar nici nu am făcut niște lucruri atât de grave încât să-i dezamăgesc”, a mai marturisit Ana.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies