Home Stiri mondene Ana Baniciu vorbește despre avansurile făcute de Smiley

Ana Baniciu vorbește despre avansurile făcute de Smiley

de Clara

Ana Baniciu a dat de înțeles că printre persoanele faimoase care au curtat-o s-ar fi numărat și Smiley. Aceasta nu a dat foarte multe detalii despre cele întâmplate.

„Mai sunt și căsătoriți unii dintre ei. Mă gândesc pe cine să zic… Dacă am telefonul, poate putem să vedem. Poate mi s-a și părut.

Nu vrei să punem lumea pe jar? Sunt mulți. O să zic trei nume care sunt și prieteni de-ai mei. Unul ar fi Niculae de la radio, dar a fost o caterincă. Pot să spun și Dorian Popa, pentru că acum și el e prietenul meu bun. Eu nu mă uit în stânga și în dreapta. Al treilea… Smiley, pune-l și pe el atunci. Sunt cu inelul pe deget, pe cine mai interesează?!  (…) Asta cu «ți-au făcut avansuri» nu o înțeleg. M-au plăcut oamenii, au dat și ei un mesaj, atât”, a spus aceasta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ana Baniciu este foarte mulțumită de relația actuală

„Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și, iată… sunt logodită! 😂 Te iubesc, Edy! Îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie.

Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… Fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic! ♥️ (îmi tremură genunchii ca la «Asia Express»)”, a scris artista în mediul online.

„Atunci când l-am întâlnit pe Edy, tocmai schimbasem tipologia de bărbat pe care o căutam. Până la Edy, m-am gândit să îmi iau un bărbat care să semene cât de cât cu tata și am făcut niște alegeri total greșite. După asta, mi-am schimbat tipologia și am spus că eu caut un om nepotrivit pentru mine și așa a apărut Edy, după ce mi-am schimbat puțin mindset-ul”, a declarat artista pentru cei de la fanatik.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies