Home Stiri mondene Ana Lintaru de la „Puterea Dragostei”, apariție senzațională! Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a devenit de nerecunoscut

Ana Lintaru de la „Puterea Dragostei”, apariție senzațională! Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a devenit de nerecunoscut

de negriuelena
loading...

Ana Lintaru de la Puterea Dragostei, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu, și-a făcut o schimbare de look și arată complet schimbată față de cum o știau fanii.

Fosta concurentă din sezonul I al show-ului Puterea Dragostei a plecat la scurt timp după intrarea sa în casă, dar a fost suficient cât să fie îndrăgită de foarte mulți telespectatori.

O mulțime dintre fanii emisiunii susțin că Ana Lintaru a fost plăcută deoarece a fost iubita lui Bogdan Mocanu, chiar dacă relația lor a fost scurtă.

Aceasta însă a mai avut un iubit care ulterior a intrat în emisiune, și anume, pe Andy.

Cu toate că în prezent nu mai formează un cuplu cu Bogdan Mocanu, Ana Lintaru păstrează legătura cu mai multe dintre fetele din emisiune, iar cu unele este chiar prietenă și se întâlnesc frecvent.

De curând, aceasta s-a văzut cu Mary, Simina, Raluca și alți concurenți din show, iar schimbarea de look la care a apelat este de-a dreptul senzațională!

Ana Lintaru a trecut de la părul drept la bucle superbe, iar mulți fani au considerat că îi stă extrem de bine creață…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!