Home Stiri mondene Ana Maria Georgescu, în rochie de mireasă! Imagini inedite de la nunta interpretei piesei „Ochii tăi”

Ana Maria Georgescu, în rochie de mireasă! Imagini inedite de la nunta interpretei piesei „Ochii tăi”

de negriuelena

Ana Maria Georgescu (32 de ani) a câștigat inimile tuturor când a debutat în industria muzicală românească, acum mulți ani, cu piesa Ochii tăi. După o relație eșuată cu artistul Florin Chilian, ce a durat patru ani, Ana Maria l-a cunoscut pe Norbert Vig, cel alături de care și-a refăcut viața și care a devenit anul acesta soțul ei.

Aceștia s-au cununat religios în urmă cu câteva zile, iar frumoasa cântăreață a postat pe conturile sale de socializare fotografii în care au fost imortalizate unele dintre cele mai frumoase momente ale zilei în care cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Aceasta a scris pe contul său de Facebook impresii și mulțumiri la adresa celor prezenți la nunta sa.

„Nu ne-am dorit o nuntă obișnuită, ne-am dorit o poveste rusească, plină de romantism și melancolie. Mesele le-am visat cu mai multe cărți și mai puține flori, cu role de film și păpuși, cu băuturi alese și bucate care să îți bucure sufletul.

Am avut alături de noi oameni care ne iubesc, părinți, prieteni vechi și noi, câțiva îngeri păzitori. Denisa Iancu și Deac Marius, sunteți mai mult decât nași, iar călătoria această alături de voi a fost o altă minune. Vă mulțumim!

Am visat să avem orchestră și lumânări, voal și frac, un preot cu har. Ne-am închipuit cum ne cântă Ana Cebotari «Ave Maria» însă ne-au luat pe neașteptate suspinele oamenilor și biserica plină. Ne-am dorit să-l avem pe Adi Nour la primul vals, dar nu eram pregătiți pentru atât de multă emoție.

Am muncit mult, am visat și mai mult, ne-am stresat până la insomnie. Vă mulțumim, dragi părinți, pentru că ne-ați adus pe lume ca să ne întâlnim și să trăim magia asta. Prieteni, ne înclinăm! Știm că oamenii dragi nouă au făcut eforturi să ajungă.

Bazzu (Cristina Fabian), în 14 ani de prietenie am reușit să marcăm și asta, sper că ești pregătită pentru încă cel puțin 14). Nu în ultimul rând, îi mulțumim vieții pentru că ne-a dat șansa de a fi împreună”, a scris Ana Maria Georgescu pe pagina sa de Facebook…

Sursa: ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies