Home Stiri mondene Ana Mocanu a rupt logodna cu Giani. Primele declarații ale fostei asistente TV

Ana Mocanu a rupt logodna cu Giani. Primele declarații ale fostei asistente TV

de negriuelena

Lucrurile păreau că se mișcă favorabil pentru Ana Mocanu, cu atât mai mult cu cât urma să se căsătorească. Însă, de curând, fosta asistentă TV și-a șocat fanii cu anunțul că a rupt logodna.

Vedeta a luat această decizie deoarece relația ei cu Giani se schimbase în rău și, cu toate că a încercat să o salveze, a fost în zadar.

„Am primit un inel, a venit întrebarea cu un inel, relaţia noastră era foarte consumată. M-am simţit măritată două zile. Sunt multe adunate.

Am încercat să salvez relaţia cât am putut, şi eu, şi el. Din punctul meu de vedere, ţine foarte mult de chimie, compatibilitate, de sentimente, de respect, care la noi s-au cam dus”, a declarat Ana Mocanu recent pentru o emisiune TV.

Aceasta a oferit lămuriri cu privire la faptul că s-a despărțit după trei ani de relație.

„Normal că zâmbesc. De ce n-aş zâmbi? Este prima declarație pe care o fac referitor pe subiectul acesta, să înţeleagă şi lumea.

Noi am avut o relaţie extrem de frumoasă timp de trei ani. Între timp au început discuţiile.

Plecarea mea a fost una foarte bruscă, eu după trei săptămâni m-am mutat din ţară. Am plecat şi m-am trezit acolo singură, sufeream foarte mult.

Nu aveam pe nimeni, nu mă suna nimeni. Mă recunoșteau oameni, era plin de români. Nu m-am putut adapta. Am depus toate eforturile.

I-am zis: «Îmi pare rău, nu pot, dacă vrei să te întorci cu mine, întoarce-te». S-a întors cu mine. El nu a putut să se adapteze aici, pentru că stătea de 13 ani acolo.

Am avut enorm de multe discuţii. Gelozia a fost unul dintre motivele care m-a terminat psihic. Pleca mai mereu, eram la distanţă. Nu îi plăcea. Eu nu aveam voie să merg la nicio petrecere, nu aveam voie să mă machiez, să nu fac nimic.

Am încercat, dar n-a fost să fie. Este important să faci ce simţi în momentul respectiv, nu există reguli în iubire. Iubirea noastră nu a mai fost.

Stăteam împreună pentru că trebuia să stăm şi eram obișnuiți, aveam un business împreună.

La un moment dat, acum două săptămâni, ne-am certat extraordinar de tare şi a doua zi am vorbit prietenește. Noi aveam nevoie.

Era o relaţie care ne încurca pe amândoi. El era extrem de gelos. Aveam un grup de prieteni şi nu puteam să merg la o zi de naştere.

La orice bărbat m-aş fi uitat… «Vrei să ai ceva cu el!». Apropiații ştiu”, a declarat Ana Mocanu pentru o emisiune TV la începutul lunii iunie…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies