Home Stiri mondene Ana Mocanu vorbește despre despărțirea de fostul iubit

Ana Mocanu vorbește despre despărțirea de fostul iubit

de Buinoschi Andreea

Ana Mocanu și Rareș nu mai formează un cuplu, cei doi luând-o pe drumuri diferite. Acum, Ana a decis să facă lumină în acest caz.

Deși vedeta a decis să își facă publică relația acum câteva săptămâni, acest lucru se pare că nu i-a adus noroc. Ea și iubitul său s-au despărțit și nu pare să mai existe nici măcar o cale de împăcare între cei doi.

După aflarea acestei vești, reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară. Mulți au pus despărțirea pe seama fostei iubite a lui Rareș, care a postat mai multe poze pe internet de pe vremea când erau împreună.

Acum, Ana a decis să pună capăt speculațiilor și a vorbit deschis despre acest eveniment. Aceasta a acordat un interviu postului Antena Stars și a spus că, de fapt, lucrurile nu stau așa cum spune lumea. Rareș, fostul său iubit, este o fire extrem de geloasă, iar cei doi au decis să ia o scurtă pauză, după ce s-au întors de la Constanța. Deși Ana spune că ruptura dintre ei este una provizorie, fostul său iubit a spus că este o decizie finală.

„Am avut o discuție cu el duminică seară. Am avut o altercație, ca să spun așa. De atunci lucrurile au rămas în aer. El a fost extrem de gelos în seara respectivă, nu a fost chip să înțeleagă că nu a avut motiv să fie gelos. Am încercat să discut cu el, el oricum e o fire mai posesivă. Nu are nicio legătură (n.r. – fosta iubită) , eu o știu pe fata respectivă din mediul online, știam că acum doi ani s-au văzut de câteva ori, din ce mi-a spus el, nu a fost o relație serioasă”, a declarat Ana pentru Antena Stars…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies