Home Stiri mondene Ana Morodan și Adrian Teleșpan nu mai sunt prieteni după „Asia Express”

Ana Morodan și Adrian Teleșpan nu mai sunt prieteni după „Asia Express”

de Clara

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au participat în emisiunea Asia Express. Cei doi erau foarte buni prieteni, cu mult timp înainte de a începe emisiunea, dar se pare că acest lucru i-a distanțat destul de tare, motiv pentru care nu mai țin legătura. De curând, Adrian Teleșpan a făcut câteva dezvăluiri despre modul în care lucrurile stau între ei.

„Nu prea mai vorbim. Am început să vedem viața diferit. Pe urmă, ne-am separat. Sunt sigur că, dacă ne vedem, o să ne vorbim în continuare.

Avem viziuni separate asupra vieții. Am învățat în ultima vreme că viața tuturor este mai bună. E bine să respectăm viețile tuturor”, a spus Teleșpan în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

„«Asia Express» a însemnat mai mult o călătorie cu noi înşine decât un premiu. Realmente, este o luptă foarte grea cu propriile limite şi totul este pe bune. Am învăţat lecţii preţioase pentru noi. Faptul că am venit aici şi că am călătorit cumva, în noi, în toate momentele în care eram stresați… Am înţeles lucruri pentru noi”, a spus aceasta, după eliminarea din emisiune.

„O să refuz să răspund, pentru că nu contest ce fac ceilalți invitați sau celelalte femei. Mi se pare contrar creșterii mele să vorbesc despre sume fixe, câți bani am sau cât costă bijuteriile mele, la televizor. Nu vreau să frustrez pe nimeni. În plus, acum sunt antreprenor, am multe businessuri online. Fac niște bani mulțumitori pentru mine, care îmi doresc să fac bani, nu niște bani, bani care îmi sunt ok pentru mine. Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris, la Ritz și să stau acolo două zile și să nu ies din cameră”, a spus Ana Morodan în cadrul emisiunii lui Denise Rifai…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies