Home Stiri mondene Ana Porgras, dezvăluiri din culisele ”Survivor”

Ana Porgras, dezvăluiri din culisele ”Survivor”

de Buinoschi Andreea

Ana Porgras a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a fost desemnată pentru plecarea din emisiunea Survivor. În cadrul unui interviu oferit pentru click.ro, vedeta a vorbit despre momentele tensionate din competiție, dar și despre cum a reușit să se adapteze în jungla din Republica Dominicană.

„Cred că așa trebuia să se întâmple. Am stat și m-am gândit mult la asta când am ajuns acasă, poate ar fi trebuit să mai rămân, însă lucrurile s-au așezat astfel încât eu am ieșit bine din competiția asta. Am pierdut pe o parte, dar am câștigat mai mult pe de altă parte, am câștigat simpatia unui număr impresionant de oameni. Nu cred că aveam șanse să câștig Survivor România, dar aveam șanse să ajung în finală.

Jador cred că s-a gândit că lumea de acasă mă susține și că nu voi fi eliminată. Nici nu știa pe cine să propună. Nu-l judec pentru ce a făcut, nici nu sunt împăcată sută la sută cu ceea ce a făcut. Nu îi port pică, nu am acest sentiment nici pentru oamenii care mi-au făcut mai mult rău.

Mi-a fost foarte frică de dormitul în junglă, n-am crezut că mă voi acomoda să dorm în aer liber, cu tot felul de insecte mișunând pe lângă mine, dar, spre surprinderea mea, n-am avut probleme. A fost mai greu să mă acomodez cu dormitul pe scândură.

Cele mai grele au fost primele două săptămâni. A fost un moment când se certau Zanni cu Elena și am izbucnit în plâns, nu doream să fac parte din conflicte, nu sunt făcută să mă cert. Nici nu mă adaptasem, nu mă odihneam bine, organismul îmi dădea semnale de alarmă. Psihic nu mă adaptasem, doream să plec acasă. Atunci am căzut, dar Zanni a venit la mine și mi-a spus că o să mă adaptez, nu va mai fi așa greu”, a spus fosta concurentă în cadrul unui interviu acordat celor de la click.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies