Home Stiri mondene Ana Porgras reacționează, după ce Zanni a făcut declarații acide la adresa ei

Ana Porgras reacționează, după ce Zanni a făcut declarații acide la adresa ei

de Clara

Ana Porgras și Zanni nu formează un cuplu, așa cum toată lumea s-ar fi așteptat, acest lucru fiind declarat chiar de către câștigătorul de la Survivor România. După ce acesta a făcut mai multe acuzații la adresa Anei, fosta campioană a reacționat.

„Haideți să vorbim despre ce am făcut noi în viață, nu despre ce fac alții, să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre! Poate mulți dintre voi susțineți că nu ați auzit niciodată de campionii României, dar oare de ce? Pentru că în țara aceasta se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil în viețile lor, au apărut de două ori la televizor și se cred exemple de urmat.

Cel mai important moment în cariera unui sportiv este momentul în care el urcă pe prima treaptă a podiumului și i se cântă imnul țării sale, în cazul meu, al României.

Orice s-ar întâmpla, nu are cum nimeni, niciodată, să îi răpească acest merit! Vreau să vă spun doar atât, cu toate că, în spatele meu, în perioada în care făceam gimnastică, au stat oameni care m-au antrenat (mentorii mei), mi-au ascultat frustrările, m-au susținut psihic (familia mea) în momentele în care simțeam că nu mai pot, atunci când urci pe un aparat şi îți începi execuția: ești SINGUR!

Singur reuşeşti sau nu să devii un campion, iar ajutorul celorlalți este inutil în acel moment! Țin să vă spun (pentru cei ce ați uitat) că principala mea calitate, pentru care am fost chemată la emisiunea «Survivor», a fost aceea de a fi o fostă campioană mondială. «Survivor» a fost doar un proiect la care am acceptat să particip, nu am avut scopul de a mă promova în vreun fel prin intermediul acestei emisiuni”, a spus Ana, conform playtech.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies