Home Stiri mondene Anamaria Prodan a fost salvată de Gigi Becali

Anamaria Prodan a fost salvată de Gigi Becali

de Buinoschi Andreea

Zilele trecute, s-a aflat că Anamaria Prodan este infectată cu noul coronavirus. Toți apropiații și fanii săi s-au alarmat și, printre ei, s-a numărat și Gigi Becali. Se pare că milionarul a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu tot ceea ce a putut, vrând să se asigure că va trece cu bine peste acest incident.

„E adevărat! M-a impresionat tare mult. A avut grijă de mine ca de copilul lui. E un om extraordinar”, a mărturisit aceasta pentru cei de la prosport.ro.

În ciuda faptului că a fost testată pozitiv, soția lui Laurențiu Reghecampf a încercat să rămână optimistă, deoarece nu a intrat în contact cu familia sa. „Am avut noroc că mi-am făcut testul chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat că am COVID-19 și nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore. Mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului în pat”, a mărturisit aceasta.

Anamaria are o relație foarte specială cu copiii ei și, în cadrul unui interviu acordat celor de la adevarul.ro, a povestit cum au reacționat ei la știrile scrise despre ea. „Întotdeauna fetele m-au întrebat. Bebe a prins o altă perioadă când eram eu foarte puternică şi nu mai îndrăznea nimeni. Dar fetele m-au întrebat întotdeauna, din 2006: «Mama, dar de ce spune cutare că tu trăieşti cu nu ştiu ce antrenor?». Pentru că eu eram combinată în fiecare zi cu un alt fotbalist, antrenor sau preşedinte de club, normal. Dacă făceam vreun transfer, era pentru faptul că m-am combinat cu președintele de club. Asta e mentalitatea. Sunt nişte oameni needucaţi care au avut noroc de talent şi atât.

Dar au rămas la nivelul ăla de fotbaliști foarte talentați. Din momentul ăla, ei nu au mai făcut nimic să evolueze. Şi atunci, gândeşte-te că atunci când eu stau de vorbă cu un astfel de conducător, ce să vorbesc cu el? Că nu avem niciun subiect în afară de plouă sau nu plouă sau cu ce crampoane jucăm meciul ăsta. Ăsta este oful meu, că oamenii nu au conștientizat că nu au neapărat nevoie de mari fotbaliști în funcţii de conducere, au nevoie de manageri. Oameni care să facă businessul ăsta numit fotbal să funcţioneze. Probabil va veni şi momentul ăsta”, a spus impresarul…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..