Home Stiri mondene Anamaria Prodan a spus de ce își ține iubitul departe de ochii tuturor

Anamaria Prodan a spus de ce își ține iubitul departe de ochii tuturor

de Clara

Anamaria Prodan are un nou iubit, chiar dacă, în acte, încă este legată de Laurențiu Reghecampf. Aceasta a declarat care este motivul pentru care îl ține departe de ochii tuturor.

„Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții și mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe. Da, iubesc, dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei.

Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata”, a spus aceasta conform celor de la wowbiz.ro.

Anamaria Prodan susține că ea și copiii vor fi mereu lângă Reghecampf

„Familia aceasta va sta unită forever, fără să se încline nici măcar un milimetru atunci când niște rafale de vântuleț cred că suflă puternic. Mi-am crescut copiii demni, puternici și drepți ca brazii. Renasc din propria cenușă mult mai puternici și oricând își vor ridica tatăl de la pământ și nu vor permite nimănui sa râdă și să facă glume pe seama lui!”, a scris Anamaria cu puțin timp înainte de a intra în sala de judecată.

„Noi ne prezentăm cu toată familia, cu copii cu tot, pentru că vrem să-i vedem reacția și vrem să vedem în fața presei și în fața țării ce o să răspundă când copiii o să-l ia la întrebări, măcar pe holul tribunalului să răspundă cum și-a permis să facă așa ceva”, a spus aceasta pentru cei de la Antena Stars.

„Liniștită sunt, în primul rând, sunt fericită că eu și copiii am iertat tot și putem să mergem mai departe și să trăim frumos și demn. Să nu ne intereseze de absolut nimic, nici de ce scrie în România, nici despre Laurențiu Reghecampf și cealaltă domnișoară care trăiește lângă el cu filme deocheate, nu ne interesează nimic”, a spus aceasta, conform celor de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies